Volejbal

Revúčania vyprášili súpera z Hriňovej: Sporné lopty priniesli zvláštne reakcie hráčov

Na zápasy do Revúcej pricestovali hostia z Hriňovej v dobrej zostave. Naše družstvo bolo naopak oslabené o niekoľkých zranených hráčov. Napriek tomu sa revúcki volejbalisti snažili o víťazstvá, aby potvrdili dobrú formu z posledných zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Revúčania vyprášili súpera z Hriňovej: Sporné lopty priniesli zvláštne reakcie hráčov
Foto: Eva Viestová

V oboch zápasoch sme začali dobre a prvý set vyhrali v koncovkách. V druhých setoch bolo niekoľko sporných lôpt, ktoré zbytočne v zápase komentovali najskúsenejší hráči a znervóznili svojich mladších spoluhráčov.

Ich reakcie boli v zápase zvláštne a v niektorých momentoch aj nešportové. Bolo to na škodu zápasu, keď miesto volejbalu ukazovali nešportovú stránku. Naše víťazstvá boli zaslúžené a tu by som chcel poďakovať všetkým hráčom. Každý v dôležitých momentoch vybojoval dosť dôležitých lôpt a keď bolo najťažšie, úspešne útočil hlavne Matej Herich. Takisto naše libero, Jozef Schelling, podal kvalitný výkon a prispel k víťazstvu Revúcej.

AVK Magnezit Revúca : VK Hydrex Hriňová

3:1 a 3:1

Zost.: D: Belica, M. Karabínoš, O. Slamčík, M. Herich, V. Adámek, A. Petráš lib. J. Schelling

Starší žiaci

VKP Žilina : AVK Magnezit Revúca

0:3 a 1:3

Naši žiaci svojim výkonom a víťazstvami u súpera v Žiline potvrdili svoju prvú priečku v súťaži. Pre volejbal v Revúcej to znamená postup na finálový turnaj Majstrovstiev Slovenska, ktoré budú koncom mája v Starej Ľubovni.

info: Maroš Kumi, š.r. AVK

AVK Magnezit Revúca - VK Hydrex Hriňová
1
Galéria
AVK Magnezit Revúca : VK Hydrex Hriňová
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM