Ľubomír Hudačko Šport

Revúcky Karate klub sa môže pochváliť krásnym úspechom: Dva cenné kovy v konkurencii stoviek pretekárov!

Krásny úspech zaznamenali pretekári z revúckeho Karate klubu. Stalo sa tak na Pohári mládeže, kde bola poriadne silná konkurencia. Veď na akcii štartovalo až 462 pretekárov. Napriek tomu sa reprezentantom z nášho mesta podarilo získať dva cenné kovy.

Ilustračný obrázok k článku Revúcky Karate klub sa môže pochváliť krásnym úspechom: Dva cenné kovy v konkurencii stoviek pretekárov!
Zdroj: Dnes24.sk

Pretekári Karate Klubu Revúca sa zúčastnili Majstrovstiev Stredoslovenského zväzu kadetov a juniorov + Pohár mládeže SsZK v Žiari nad Hronom.

„V mestskom kultúrnom centre na súťaži štartovalo rekordných 462 pretekárov zo 44 klubov. Napriek tomu naši chlapci dokázali vybojovať pre farby klubu a mesta dve cenné kovy. V súborných cvičeniach kata medzi vekovo staršími pretekármi sa predstavil Roman Makróci, ktorý vybojoval striebro v kategórii starší juniori 18–20 rokov. V nahustenej kategórii kata starší žiaci 10–11 rokov, kde štartovalo až 34 pretekárov obsadil pekné 3. miesto – Pavol Halaj,“ uviedol tréner a predseda klubu Arpád Bunjatov.

V tejto istej súťažnej kategórii štartoval aj Matej Herich, ktorý si viedol dobre a prebojoval sa až do 3. kola. Statočne bojovali aj Štefan Koreň a Štefan Teyerl, avšak do bojov o medaile tento krát nezasiahli. Medailistom tak patrí zaslúžená gratulácia a vďaka za reprezentáciu klubu. „Úprimne ďakujeme aj rodičom našich pretekárov za ochotu pri zabezpečení dopravy na súťaž,“ dodal tréner.

foto: Karate klub Revúca

Karate klub Revúca na Pohári mládeže: Z turnaja doviezli dva cenné kovy!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM