Eva Viestová Volejbal

Skvelá rozlúčka volejbalistov so sezónou

Pekné počasie a vedomie, že končí táto sezóna prilákalo v sobotu popoludní množstvo divákov do telocvične SOŠ, aby sa rozlúčili s našimi volejbalistami. Proti ním nastúpili mladí hráči zo Stropkova, ktorí sú farmou extraligového Svidníka.

Na úvodné predstavovanie hráčov nastúpili všetci naši, hoci niektorí nehrajú pre rôzne zranenia. Bolo to poďakovanie našich hráčov pre divákov, ktorí chodia stále povzbudzovať.

Prvý zápas začal opatrne, obe družstvá sa držali blízko seba v bodovom hodnotení setov. Na oboch stranách sa striedali pekné momenty. Bojovalo sa korektne na sieti, ale aj v poli predviedli hráči pekné zákroky a bolo vidieť aj dlhšie výmeny. Hral sa jednoducho skvelý volejbal a diváci sa bavili a odmeňovali hráčov potleskom.

Prvý zápas sme vyhrali po dobrom výkone, hoci Stropkovčania bojovali do konca. Druhý zápas bol ako na hojdačke, pretože šancu ukázať sa dostal aj náš druhý nahrávač. Musím ale vyzdvihnúť výkon 17 ročného smečiara, Mareka Majoroša. Tento náš odchovanec sa vrátil na palubovku po dlhšej prestávke, ale hral počas oboch zápasov vynikajúco.

Bolo vidieť prestávku, ale smečmi ničil súpera. Aj keď sme nakoniec prehrali druhý zápas v piatom sete, bol to pekný volejbal na oboch stranách. Diváci odmenili výkony oboch družstiev veľkým potleskom.

[color=#3366ff]­A keďže to boli posledné zápasy sezóny, pripravili sme pre našich divákov bohatú tombolu, do ktorej darmi prispeli naši partneri : [/color]

Revúca 24, Kráľov Dom, Lianela, Herman, Foto Rolinec, Ľubomír Bréda a aj náš volejbalový klub.

Aspoň takýmto spôsobom sme sa chceli našim verným odvďačiť za podporu. Nakoniec by som chcel poďakovať všetkým našim reklamným partnerom : Mesto Revúca, Brantner s.r.o., SMZ Jelšava, Slovmag a.s. Lubeník, Revúca 24, Kráľov Dom Branislav Markuš, lekáreň Lianela, Foto Rolinec, Vladimír Hochel, JaKa Designe, SMZ Revimex , Kompava, MK-TOUR Miroslav Krštieň, Dalmosk, Echoviny Región, za podporu najúspešnejšieho kolektívneho športu v Revúcej.

AVK MAGNEZIT REVÚCA : VK STROPKOV 3:1 a 2:3

Zostava AVK : Andrej Petráš, Matej Karabínoš, Marek Majoroš, Ľubomír Bréda, Ľubomír Smoliar, Milan Herich Str.: Jozef Schelling
Tr.: Ivan Kozlík , as.tr. : Maroš Kumi

Skvelá rozlúčka volejbalistov so sezónou
1
Galéria
AVK RA-Stropkov
66
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM