Eva Viestová Rôzne

Sme o niečo múdrejší

Dňa 16.11.2011 sa žiaci krúžku Podnikanie v cestovnom ruchu zo Základnej školy v Revúcej na Hviezdoslavovej ulici zúčastnili konferencie pre zástupcov manažmentu a pre riadiacich pracovníkov študentských spoločností.

Konferenciu zorganizovala organizácia Junior Achievement v Košiciach. Odborníci a lektori zo spoločnosti at&t nás oboznámili so spôsobom správnej písomnej komunikácie, ako správne písať e-maily, vysvetlili nám správnu komunikáciu pri telefonovaní pri prichádzajúcich a odchádzajúcich telefonátoch. V témach projektový manažment a riadenie kvality projektov sme sa naučili správne zostavovať projekty, čo projekt musí obsahovať, ktorých vecí sa máme vyvarovať pri práci v projektovom tíme. V ďalšej prednáške nás oboznámili s tvorbou prezentácií.
Práce v sekciách , ale aj prednášky boli plné konkrétnych príkladov zo života. Riešili sme modelové situácie a úlohy, ktoré nám školitelia zadávali.
Poznatky z konferencie nám pomôžu nielen pri práci a tvorbe nášho projektu, pri tvorbe projektov na vyučovanie, ale aj v našom ďalšom osobnom živote.

Zdroj :Žiaci 9.ročníka
ZŠ, Hviezdoslavova 1

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM