Tlačové správy

Štvorkári sa môžu tešiť na plný 4G signál už aj v Handlovej, Nemšovej, Svätom Jure, Štúrove, Trenčianskej Teplej a Zohore

Štvrtý mobilný operátor „nespí na vavrínoch“ a aj naďalej aktívne pracuje na rozširovaní svojej LTE siete. 4ka dnes oznámila, že jej vysokorýchlostný internet môžu využívať aj zákazníci v ďalších šiestich mestách. Dobrá správa pre všetkých štvorkárov, ktorých už je takmer 150-tisíc.

Ilustračný obrázok k článku Štvorkári sa môžu tešiť na plný 4G signál už aj v Handlovej, Nemšovej, Svätom Jure, Štúrove, Trenčianskej Teplej a Zohore
Zdroj: Dnes24.sk

Operátor pokrýva svojim signálom viac ako polovicu populácie Slovenska. Na mapu miest, v ktorých môžu štvorkári bezproblémovo surfovať na vysokorýchlostnej LTE sieti aktuálne pribudla Handlová, Nemšová, Svätý Jur, Štúrovo, Trenčianska Teplá a Zohor.

„Snažíme sa našu sieť budovať proporčne, nielen vo veľkých mestách, ale aj v menších sídlach. Zákazníci si zaslúžia kvalitnú sieť a služby za výhodné ceny. Aj naďalej pokračujeme v boji za lacné volania a dáta,“ povedal riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa. Plné 4G pokrytie majú v súčasnosti k dispozícii obyvatelia viac ako 60-tich miest.

4ka aktuálne hlási plné LTE pokrytie v týchto mestách a obciach:

Mestá a obce  
Bánovce nad Bebravou Poprad
Banská Bystrica Prešov
Beluša Prievidza
Brezno Púchov
Dubnica nad Váhom Revúca
Dunajská Streda Rožňava
Galanta Senica
Handlová Sereď
Holíč Skalica
Kendice Smižany
Kežmarok Svätý Jur
Komárno Svidník
Košice Šamorín
Lednické Rovne Šenkvice
Liptovský Mikuláš Štúrovo
Lučenec Topoľčany
Malacky Trenčianska Turná
Martin Trenčín
Miloslavov, časť Alžbetin Dvor Trenčianska Teplá
Modra Trenčianske Teplice
Moldava nad Bodvou Trnava
Námestovo Veľký Krtíš
Nemšová Vrútky
Nitra Zlaté Moravce
Nová Dubnica Zvolen
Nové Zámky Žiar nad Hronom
Petrovany Zohor
Pezinok Žilina
Piešťany  

Služby LTE siete sú dostupné aj v ďalších mestách a obciach:

Mestá a obce  
Banka Partizánske
Bardejov Považská Bystrica
Bratislava Rimavská Sobota
Bytča Ružomberok
Čadca Sabinov
Hlohovec Senec
Horné Naštice Snina
Humenné Sobrance
Ilava Spišská Nová Ves
Kolárovo Stupava
Kráľovský Chlmec Šaľa
Leopoldov Šintava
Levice Šurany
Levoča Trebišov
Likavka Veľký Meder
Ľubotice Vráble
Lužianky Vranov nad Topľou
Michalovce Želiezovce
Nové Mesto nad Váhom  

Z bezmála 150-tisíc zákazníkov viac ako štvrtina využíva dátové služby. V ponuke operátora majú zákazníci k dispozícii dátový balík 4G GIGA s objemom 1 GB dát za euro na 30 dní vo vlastnej sieti operátora. Zákazníci, ktorí často využívajú internet, môžu siahnuť po dátovom balíku 4G GIGA PLUS, v ktorom výhodné dátovanie nie je viazané na vlastnú sieť 4ky, ale je možné využívať aj sieť obchodného partnera, teda surfovať v takzvanom národnom roamingu.

Všetci zákazníci 4ky, ktorí si do konca júna zakúpia novú predplatenú SIM kartu Moja 4ka alebo prenesú telefónne číslo od iného operátora cez e-shop www.4ka.sk, dostanú na privítanie 4 GB dát vo vlastnej sieti 4ky úplne zadarmo, ktoré môžu čerpať počas nasledujúcich štyroch mesiacov.

Služby 4ky je možné zakúpiť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty, ale objednať si ich môžete aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu a dátové balíky aj zaslaním SMS správy na číslo 950. 4ka prostredníctvom Slovenskej pošty ponúka aj štyri atraktívne mobilné telefóny. Najlacnejší Samsung E1200 2G je dostupný už za 14 eur, veľkej popularite sa medzi zákazníkmi teší aj duálny telefón Lenovo A2010, ktorý podporuje aj vysokorýchlostnú LTE sieť.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM