Eva Viestová Rôzne

Sú krásne a úspešné: Beastly Blonds opäť bodovali

Dievčatám zo skupiny Beastly Blonds sa opäť raz darilo. Mladé tanečníčky vyrazili na súťaž do Žiliny a po vynikajúcom výkone im neušiel ani cenný kov. Do Revúcej sa tak vrátili so striebrom. Prečítajte si o ich úspechu reportáž z prvej ruky...

V Dome odborov v Žiline sa v sobotu 24. marca opäť tancovalo a súťažilo. V meste sa konal tanečný festival SÚTTŠ 2012. Našu základnú umeleckú školu, ale tiež mesto Revúca, úspešne reprezentovala tanečná skupina Beastly Blonds. Tú tvoria dievčatá : Barbara Gurská, Martina Meriačová, Diana Matúšková, Natália Berkiová.

[blockquote]V rámci tohto festivalu prebehla aj už tradičná súťaž CHOREOPOHÁR 2012, na ktorom sa zúčastnilo 31 choreografií z Českej a Slovenskej republiky, Maďarska a Poľska. Súťažilo sa v 8 kategóriách. Absolútnym víťazom sa stala choreografia „Algo Pequenito“ z Tanečnej školy Peter Cieker Žilina. [/blockquote] V tvrdej konkurencii sa naše dievčatá však opäť dokázali presadiť a svojím tanečným výkonom presvedčili porotu, že aj na Gemeri sú skvelí tanečníci. Získali pekné strieborné pásmo za svoju choreografiu The Bonkers Play, keď zlato im uniklo iba o vlások.

info : ZUŠ Revúca

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM