Eva Viestová Rôzne

SYSTEMICKÉ PORADENSTVO v Materskom centre Gombíkovo

V rámci svojich aktivít OZ MC Gombíkovo ponúka systemické poradenstvo pre deti, dospelých, páry a rodiny. JE TO NIEČO PRE VÁS? ČÍTAJTE ĎALEJ!

• Chcete svoje psychologické problémy vyriešiť maximálne diskrétne /nepotrebujete žiadny výmenný lístok od lekára a pod./? • Máte výchovné problémy s dieťaťom, partnerské problémy, medzigeneračné či iné vzťahové a rodinné ťažkosti, ktoré spôsobujú napätie a rodinnú nepohodu a nezvládate ich? • Cítite sa na všetko sami/samy, a nie je tu nikto, kto by Vás vypočul a pomohol Vám? • Trpíte chronickými zdravotnými problémami bez zjavnej fyziologickej príčiny? • Nič sa Vám nedarí tak, ako by ste si predstavovali a už neviete ako ďalej?

Ak ste sa v predošlých riadkoch našli, neváhajte zmobilizovať svoje sily na odstránenie trápenia a opätovné nájdenie duševnej rovnováhy. Využite jedinečnú možnosť systemického poradenstva.

[blockquote]Sys­temické poradenstvo realizuje: PhDr. Romana Kizeková, psychologička, zapísaná v Slovenskej komore psychológov, frekventantka dlhodobého výcviku v systemickej psychoterapii v ISZ Košice- psychoterapeut pod supervíziou, štatutár a predseda OZ MC Gombíkovo

Stretnutie je možné si dohodnúť osobne v MC Gombíkovo na Clementisovej ul. V Revúcej, na tel.č. 0904 809 717 alebo mailom na adrese: romana.kizekova@gmail.com[/blockquote]

Systemická psychoterapia v skratke:

Jeden zo smerov odbornej psychoterapie. Systemicky orientovaní poradcovia nevystupujú v role expertov. Veria, že sami klienti sú najlepšími odborníkmi na svoj vlastný život. Ich úlohou je prostredníctvom dialógu podnecovať žiaducu zmenu v smere rozpustenia klientových ťažkostí a trápení. Neexistuje univerzálna pravda, každý máme svoju pravdu. Orientuje sa na riešenie problémov, nie na analýzu ich príčin. Pomáha nájsť silné stránky a zdroje klienta, ktoré môže využiť pri riešení ťažkostí. Supervízne vedenie garantuje vhodné terapeutické postupy a napomáha sebareflexii. Proklamuje hlboký rešpekt k človeku.

Ak ste sa rozhodli urobiť krok vpred k riešeniu svojich problémov, ozvite sa a dohodneme si spoločné stretnutie!

PhDr. Romana Kizeková MC Gombíkovo

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM