Zuzana Ročeňová Krimi

Tínedžeri chceli vykradnúť obchod, ale... Keď sa im konečne podarilo rozbiť výklad, začali radšej utekať!

Muži zákona si posvietili na partiu tínedžerov. Tí sa podľa polície pokúšali vlámať do obchodu s potravinami, avšak nevyšlo im to a radšej sa napokon pustili na útek.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri chceli vykradnúť obchod, ale... Keď sa im konečne podarilo rozbiť výklad, začali radšej utekať!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti z okresu Rožňava vypátrali a z prečinu krádeže spáchaného v štádiu pokusu a prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili štyroch tínedžerov (16,16,16 a 17) z Kobeliarova. Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexadner Szabó mladíci sa po vzájomnej dohode s maloletým komplicom (13) pokúsili vlámať do objektu obchodu potravín v obci Gočovo (okr. Rožňava).

„S úmyslom vykradnúť predajňu si rozdelili úlohy. Kým dvaja z nich robili „očko“, ďalší traja sa pokúsili kameňom rozbiť sklenený výklad predajne, čo sa im nepodarilo. Následne začali kopať do uzamknutých vchodových dverí obchodu. Tie sa im taktiež nepodarilo vykopnúť ani otvoriť a tak sa opäť vrátili k výkladu a na druhý pokus ho kameňom rozbili. Na to sa spustilo zvukové signalizačné zariadenie a z miesta ušli,“ uviedol Szabó. V prípade dokázania viny hrozí mladistvým až ročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM