Tlačové správy

Tip na podujatie: Na hudobnom festivale Just Chill aj hviezdy z Jamajky

SÚŤAŽ - Hustý line up a pestrý celodenný program vás čaká na Just Chill festivale už koncom júla. Tešiť sa môžete na množstvo kvalitnej hudby zo Slovenska i zahraničia. Prečítajte si, ktoré hviezdy poctia náš región návštevou a vyhrajte lístky na túto akciu!

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Na hudobnom festivale Just Chill aj hviezdy z Jamajky
Zdroj: Dnes24.sk

Už 26. júla v Rimavskej Sobote vystúpi jedna z najtalentova­nejších a najdynamickejších kapiel súčasnej jamajskej hudobnej scény – RAGING FYAH.

Z Jamajky priletí aj ďalší velikán reggae muziky – PERFECT GIDDIMANI. Tešiť sa tak môžete na jeden z najzaujímavejších a najosviežujúcejších hlasov svetovej reggae a dancehall scény. Na Slovensku bude PERFECT GIDDIMANI vystupovať so živou kapelou, top backingom z Maďarska – Budapešť Riddim Bandom

Svoju vymakanú šou príde na JUST CHILL FESTIVAL odpáliť aj miláčik domáceho publika kapela MEDIAL BANANA a v Rimavskej Sobote taktiež nebude chýbať ani slovenský ganjaman MC RIDA RADAR.

Ďalším účinkujúcim na festivale je jedna z najväčších hviezd susednej českej reggae scény MC MESSENJAH. Českú scénu bude v jamajskom rytme reprezentovať aj KATTYGYAL KENTA. Na festival dorazí aj najznámejšia maďarská reggae kapela RIDDIM COLONY. Užiť si budete môcť aj energický hlas MC KEMONA z Karibiku či RANKING DELGADA z Talianska a MC MIKAELA z Poľska.

JUST CHILL FESTIVAL prinesie na rimavskosobotský amfiteáter nielen nadupaný line-up a pozitívne vibrácie, ale aj množstvo sprievodného programu, atrakcií a rôznych stánkov. Medzi nimi nebude chýbať ani pre niektorých už dobre známy Bongoshop.sk, ktorý na festivale zriadi aj CHILL OUT ZÓNU. Počas JUST CHILL FESTIVALU sa môžete tešiť aj na SKATE EXHIBÍCIU, ktorá bude prebiehať v skateparku. Program obohatí aj LIVE PAINTING & STREET ART JAM, kde budú svoju tvorbu reprezentovať poprední slovenskí street art umelci.

Všetky aktuality a praktické informácie o JUST CHILL FESTIVALE nájdete na oficiálnych stránkach www.justchillfestival.sk alebo na evente na Facebooku.

Vstupenky sú v predpredaji do 21. 7. za 15 eur v sieti EVENTIM.
Na mieste je vstupné 18 eur.

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE

Trom z vás sa pošťastilo a vďaka našej súťaži si môžete užiť nezabudnuteľnú atmosféru tohto festivalu.

Mená výhercov:
Simona Šusteková
Jana Paulíková
Bianka Pacherová

Just Chill v Rimavskej Sobote
20
Galéria
Just Chill videopozvánky
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM