Správy

Trapas na Miss World počas vystúpenia Laury Longauerovej: Takto predstavili krásku z nášho regiónu!

Tak tomu sa povie naozajstný trapas. Krásna Laura Longauerová, ktorá nás reprezentovala na Miss World, netajila po svojom tanečnom vystúpení na tejto prestížnej súťaži krásy sklamanie. Pozrite si, čo sa stalo počas jej vystúpenia!

Ilustračný obrázok k článku Trapas na Miss World počas vystúpenia Laury Longauerovej: Takto predstavili krásku z nášho regiónu!
Zdroj: TASR

Išla na prestížnu súťaž, no s týmto nepočítala. Počas vystúpenia krásky z nášho kraja na súťaži Miss World došlo k poriadnemu trapasu. Odniesla si ho slovenská miss a rodáčka z Detvy, Laura Longauerová.

Ako upozornil portál Čas.sk, sklamanie Laury Longaureovej, ale aj hnev riaditeľky súťaže Miss Slovensko Karolíny Chromistekovej, prinieslo svetové finále súťaže krásy Miss World. Keď krásna Laura na pódiu predvádzala svoje tanečné umenie, za jej chrbtom totiž nesvietil názov našej krajiny, ale „Slovenia“ (pozn. red.: Slovinsko).

Hnev aj sklamanie

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chromisteková tento omyl nenechala len tak. „Dosť ma mrzelo, keď poplietli našu krajinu so Slovinskom počas národných tancov. Na túto chybu som hneď reagovala mejlom. Na odpoveď stále čakám,“ povedala Chomisteková.

A ako na tento prešľap zareagovala mladá misska? „Som vďačná našej Miss Slovensko za možnosť reprezentovať našu krajinu na súťaži, ako je Miss World. Veľmi ma mrzí len jedna vec a to, že pri národných tancoch sa pomýlili a napísali počas môjho tanca Slovenia. Nemôžeme s tým nič urobiť, skutočne mi je to ľúto,“ vyjadrila sa pre Cas.sk Laura Longauerová.

Prvá miss z Detvy

Laura získala prvenstvo v 19. ročníku prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2014 ešte v apríli tohto roka, kedy ju porota vybrala spomedzi 12 finalistiek. Stala sa tak prvou Miss Slovensko, ktorá pochádza z Detvy. Okrem korunky krásy získala aj osobný automobil, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, mezonet na jeden rok a spolu s ostatnými finalistkami aj dovolenku na Tureckej riviére. Slovensko tiež išla reprezentovať na spomínanú svetovú súťaž Miss World 2014.

Ako Laura nedávno priznala v rozhovore pre náš portál, už v mladšom veku sa prihlasovala na podobné súťaže, bola vo viacerých agentúrach a chcela sa venovať modelingu, ale keď mala odcestovať do zahraničia, tak sa vždy rozhodla pre školu, ktorá bola pre ňu vždy prioritou. Treba preto dúfať, že trapas, ktorému musela kvôli chybe organizátorov čeliť na tak prestížnej súťaži, ju od ďalšej kariéry neodradí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM