Jakub Forgács Krimi

V Revúckom okrese vyčíňali vlamači. Zmizli šperky aj holiaci strojček

Drzosť zlodejov nepozná hraníc. V posledných dňoch sa vlámali hneď do dvoch rodinných domov v našom okrese. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku V Revúckom okrese vyčíňali vlamači. Zmizli šperky aj holiaci strojček
4
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia v Banskobystrickom kraji v minulom týždni (45. týždeň) zaevidovala v piatich okresoch deväť prípadov krádeží vlámaním do bytov a domov. Najviac prípadov eviduje polícia vo Zvolene (3) a po dva prípady v Žiari nad Hronom a v Revúcej.

„Vyšetrovateľ v Revúcej začal trestné stíhanie vo veci prečinu porušovania domovej slobody. Dňa 9. novembra v čase od 13:00 do 19:15 hodiny, sa páchateľ vlámal do rodinného domu na Poštovej ulici v Tornali. Ukradol šperky, čím majiteľke vznikla škoda viac ako 100 eur,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

To však nie je všetko. Vyšetrovateľ v Revúcej podľa slov Faltániovej obvinil z prečinu porušovania domovej slobody aj muža (19) z Jelšavy. „Obvinený sa 7. novembra v čase medzi 20:30 až 20:50 hodinou vlámal do rodinného domu v Jelšave. Ukradol holiaci strojček, čím majiteľovi spôsobil škodu 50 eur,“ dodala hovorkyňa so slovami, že za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Obvinený už bol v minulosti súdne trestaný.

Foto: ilustračné

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM