Barbara Dallosová Krimi

Veľká pátracia akcia na cestách nášho kraja: V akcii vyše sto policajtov

Do pátračky sa okrem policajtov kriminálnej polície zapojili aj policajti poriadkovej, železničnej a dopravnej polície. Samotní muži zákona nazvali akciu ,,100".

Ilustračný obrázok k článku Veľká pátracia akcia na cestách nášho kraja: V akcii vyše sto policajtov
4
Galéria
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vo štvrtok (26.1.) bola v Banskobystrickom kraji vykonaná pátracia akcia, do ktorej sa zapojili okrem policajtov kriminálnej polície aj policajti poriadkovej polície, železničnej polície a dopravnej polície, spolu teda vyrazilo na cesty až 101 policajtov.

,,Počas 8 hodín policajti skontrolovali 365 osôb a 94 motorových vozidiel. Z kontrolovaných osôb bolo 22 osôb, ktoré sa nachádzali v pátraní ako hľadané osoby, nezvestné osoby, osoby na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie, nenastúpili do výkonu trestu odňatia slobody, alebo sme pátrali po ich pobyte," priblížila Faltániová.

Ako dodala, počas akcie bolo zistených aj 94 dopravných priestupkov, ktoré boli vyriešené v blokovom konaní. ,,Cieľom tejto akcie bolo zvýšiť efektívnosť pátrania po hľadaných osobách. Akcia prebieha každý mesiac a keďže býva úspešná, polícia bude vo vykonávaní takýchto akcií pod názvom „100“ aj naďalej pokračovať," avizovala Faltániová.

Foto: ilustračné

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM