Peter Klimant Šport

Veľký zážitok pre revúckych kickboxerov: Spoločný tréning s majsterkou sveta!

Mladí revúcki kickboxeri majú za sebou poriadne veľký zážitok. Do nášho mesta zavítala majsterka sveta v kickboxe a naší malí športovci si s ňou rovno dali aj spoločný tréning. Pozrite si to.

Ilustračný obrázok k článku Veľký zážitok pre revúckych kickboxerov: Spoločný tréning s majsterkou sveta!
Zdroj: Dnes24.sk

Mladí revúcki kickboxi sa môžu pochváliť poriadnym zážitkom. Do Revúcej ich prišla pozrieť úradujúca juniorská majsterka sveta v kickboxe – len 15 ročná Košičanka Dominika Gumanová, ktorá je reprezentantka Slovenska zo športového klubu Tatran Prešov Košice.

Dominika si u nás poriadne zatrénovala a našim mladým športovcom poskytla kopec cenných skúsenosti v oblasti taktiky a rozvoja sily. Veľkú radosť spôsobila našim najmenším kickboxerom pri spoločnom fotografovaní. Okrem domácich športovcov na tréning prišli aj kickboxeri z Hnúšte (Kickbox Leon Hnúšťa).

Dominika Gumanová získala svoj titul na majstrovstvách sveta kadetov a juniorov v Talianskom Rimini. O prvenstvo tu bojovali kickboxeri zo 65 krajín z celého sveta. Mladá majsterka trénuje už 5 rokov. V krátkom čase dokázala takmer nemožné. Okrem titulu svetovej majsterky má na svojom konte aj desiatky iných medailí z domácich a zahraničných súťaží.

Foto: kickbox Leon Revúca

Majsterka sveta v kickboxe zavítala do Revúcej
29
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM