Eva Viestová Futbal

Veselo na futbalovom turnaji: Moderátor zabudol na víťazov

V sobotu od rána prebiehal v meste Revúca charitatívny športový turnaj vo futbale s príznačným názvom Breza Cup. Cieľom akcie bolo okrem super športových zážitkov aj vyzbieranie finančných prostriedkov pre Revúcky útulok.

Turnaja sa zúčastnilo 9 mužstiev – FF Team, Floorbal Team, Team Križovatka, Team Mokrá Lúka, Team Pozberanci, Team Rekos, Team United, Team Alkáči a Team Revúcka Lehota.

Názov turnaja bol odvodený od mena Michala Breznaníka, ktorý je v súčasnej dobe reprezentantom SR vo futbale a majstrom Českej ligy a je to Revúčan.

„Počasie nám troška nevyšlo, ale inak sme spokojní a plánujeme turnaj organizovať aj budúci rok. povedal Ján Opiela, jeden z organizátorov turnaja. „Treba poďakovať bratom Opielovcom, že niečo takéto zorganizovali, bolo to super“, vyjadril sa Roman, hráč víťazného tímu. „Poznáme sa tu navzájom, boli vo sme vo finále k sebe ohľaduplní a tak to má byť“, dodal Roman.

Chlapci sa v zápale z hry trochu aj poklbčili, ale nakoniec si to vysvetlili a všetko dobre dopadlo.

Vtipným zakončením celého turnaja bolo, že moderátor, ktorý sa počas celého dňa staral o super zábavu a skvele to komentoval, zabudol vyhlásiť víťazný tím. Našťastie hneď sa to napravilo a víťazi turnaja – Floorbal Team boli patrične odmenení.

[color=#cc3300]­POZRITE SI FOTO A VIDEO Z TURNAJA.[/color]

foto : Revúca24/Norbert Gonosz

Veselo na futbalovom turnaji: Moderátor zabudol na víťazov
1
Galéria
BrezaCUP
47
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM