Eva Viestová Rôzne

VIDEO a FOTO: Víkend v Revúcej patril koňom

Počas uplynulého víkendu sa v Revúcej konal už 13. ročník Jazdy svätého Huberta. Atraktívnu akciu si nenechalo ujsť množstvo jazdcov a milovníkov koní. Pozrite si to vo videu...

Ilustračný obrázok k článku VIDEO a FOTO: Víkend v Revúcej patril koňom
Foto: Eva Viestová

V sobotu sa v Revúcej konal 13. ročník Jazdy svätého Huberta, ktorú si nenechalo ujsť množstvo jazdcov a milovníkov koní. Pred samotným slávnostným nástupom sa na koníkoch mohli povoziť aj deti, ktoré sa sem prišli pozrieť. Koníky dostali za odmenu jabĺčka a jazdci niečo na zahryznutie.

Dopoludnia prebehol nástup účastníkov jazdy a slávnostné zahájenie pred budovou Kohút. Jazdcov aj prítomných privítala viceprimátorka Viera Hanesovská, ktorá súťažiacich aj dekorovala.

Nasledoval pochod mestom, čo hlavne neznalým vodičom, ktorí na akciu natrafili prvý raz, spôsobilo mierny šok. Veď uznajte sami, stretnúť takmer dvadsiatku koní na hlavnej ceste to sa len tak nevidí. Hlavná disciplína, ktorou bol dostih sa konala v Mokrej Lúke. Popoludní si diváci mohli na ihrisku pri ZŠ Hviezdoslavovej pozrieť ešte niekoľko zaujímavých disciplín.

Pozrite naše foto a video.[/color][/si­ze]

VIDEO Z MINULÉHO ROKA SI POZRITE [link=http://www­.revuca24.sk/clan­ky?extend.113761_A­ko-bolo-na-Hubertovej-jazde?]TU[/link]

KoneHubertovaJazda
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM