Eva Viestová Volejbal

VIDEO: Revúčania s prehľadom porazili súpera z Hriňovej

Nášmu súperovi sme mali čo vracať. Hneď prvé zápasy v tejto sezóne sme hrali v Hriňovej a nevyšli nám podľa predstáv. V kádri Hriňovej je veľa skúsených hráčov a zápasy s nimi vždy prinášali veľké boje.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Revúčania s prehľadom porazili súpera z Hriňovej
Foto: Eva Viestová

Naši hráči boli veľmi nabudení, ale súper nám svojou rozumnou hrou v prvom sete uštedril školenie a vyhral ho.

Od začiatku druhého setu sa hra začala lepšie vyvíjať pre nás a začali nám vychádzať naše kombinácie. Hrali sme pestrejšie a použili sme proti súperovi ich vlastné zbrane.

Tretí set bol rozhodujúci. Obe družstvá sa ťahali až do konca, ale my sme ho zvládli lepšie a vyhrali 28:26. Týmto setom sme zlomili odpor súpera. V treťom sete sme uhrali veľa dôležitých lôpt, odskočili od súpera a nakoniec vyhrali celý zápas.

Po tomto víťazstve sa naši hráči dostali do pohody a hra Revúčanov sa začala podobať tej, na ktorú sú naši diváci zvyknutí. V druhom zápase sme okrem tretieho setu nepustili Hriňovú k ničomu a vyhrali dosť výrazným rozdielom v jednotlivých setoch.

Momentálne je pre nás najdôležitejšia vec to, že na naše zápasy chodí čím ďalej viac ľudí. Vytvárajú pre nás búrlivú atmosféru a pred takým publikom sa hrá dobrý volejbal. Týmto sa chcem v mene našich volejbalistov hráčov poďakovať a vždy ich radi v telocvični privítame.

AVK Magnezit Revúca : VK Hydrex Hriňová 3:1 a 3:1

Zostava AVK: D. Belica, Milan Herich, Matej Herich, M. Turis, Ľ. Rusnák, A. Petráš lib. J. Pavlák Str.: M. Karabínoš, Ľ. Smoliar, E. Barboriak tr.: I. Kozlík , as. tr.: M. Kumi

Turnaj Mladší žiaci o postup na Majstrovstvá SR :

AVK Magnezit Revúca : VK Lovinit Lovinobaňa 2:0 AVK Magnezit Revúca : VKM Žilina 2:1 AVK Magnezit Revúca : TJ Priemstav Prievidza 2:0

Volejbal Revúca Hriňová
1
Galéria
Volejbal Revúca Hriňová
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM