Eva Viestová Iné športy

Viessmann pohár v Revúcej

Cez víkend 11.-12.6. sa v Revúcej konalo 1. kolo Viessmann pohára v letnom biatlone. Súťažilo okolo 150 pretekárov v 19 kategóriách vo vytrvalostných a rýchlostných pretekoch.

V sobotu od rána prebiehali vytrvalostné preteky všetkých kategórií a po ich skončení sa konali preteky prípravky, čo sú vlastne najmladšie biatlonové nádeje. Počasie sa v sobotu trochu s pretekármi pohrávalo, ale nakoniec , všetko skončilo bez dažďa. Nedeľa už všetkých privítala krásnym slnečným počasím. Rýchlostné preteky prebehli ozaj rýchlo a na obed už boli odmeňovaní víťazi zo sobotňajších vytrvalostných pretekov. Preteky vďaka výbornej organizácii domáceho biatlonového klubu prebehli hladko a všetci sa už môžu pripravovať na druhé kolo Viessmann pohára, ktoré bude o dva týždne v Predajnej. Revúčanom sa doma darilo výborne…získali 1 zlatú( Erika Nosková), 3 strieborné ( Ján Majerčík, Gabriel Nagypál, Libor Mladší) a 2 bronzové medaily ( Erika Nosková, Tomáš Sklenárik), čo, je pre nich veľký úspech a zároveň záväzok. V prípravke sa tiež darilo domácim…zlato získal Andrej Mladší a striebro Sara Beňová. Všetkým srdečne blahoželáme!!! Kompletné výsledky nájdete na: http://www.biathlon.sk/…biatlon-2011 http://www.biathlon.sk/

Nenechajte si ujsť našu bohatú fotogalériu z obidvoch dní a taktiež video zostrih s rozhovorom s p. J. Hirschmanom- riaditeľom týchto pretekov.

Viessmann pohár v Revúcej
1
Galéria
Biatlon Viessmann RA
84
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM