Eva Viestová Krimi

Vilo sa už z prechádzky domov nevrátil. Osudnou sa mu stala rieka Muránka

V nedeľu popoludní otriasla obcou Mokrá Lúka hrozná tragédia. Podľa našich informácií Vilo S. nešťastne spadol do rieky na mieste, kam s obľubou chodil na prechádzku.

Ilustračný obrázok k článku Vilo sa už z prechádzky domov nevrátil. Osudnou sa mu stala rieka Muránka
Foto: Eva Viestová

Ako nám potrvdil známy obete, Vilo sa popoludní vybral na prechádzku so psom do okolia rieky Muránky. Domov sa však už vrátil len psík. Na manželkine naliehanie sa ho vybral hľadať sused s kamarátom a zlá predtucha sa žiaľ vyplnila.

V rieke, zachytené o konáre, našli už len bezvládne telo. Okamžite zaalarmovali všetky záchránné zložky, no pomôcť mu už nedokázali.

Ako sa domnievajú, do rieky spadol z mosta, ktorý vedie ponad rieku, kde našli jeho bundu. Telo bolo nájdené asi 200m dole po prúde rieky.

„Za pomoci lezeckej výstroje a lán sme z rieky vytiahli bezvládne telo a odovzdali sme ho polícii“, povedal Ondrej Zajak, veliteľ zásahu.

„Po vytiahnutí telo prezrel lekár RZP, ktorý konštatoval smrť. Pri mojej obhliadke som nezistil žiadne vážnejšie vonkajšie poranenia ani cudzie zavinenie. Na základe týchto zistení som nariadil zdravotno – bezpečnostnú pitvu“, doplnil obhliadajúci lekár Ján Magura.

Ako uviedla krajská hovorkyňa Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, momentálne prípad vyšetrujú ako prečin usmrtenia. Výsledkom zdravotno – bezpečnostnostnej pitvy bola smrť utopením.

Utopený muž v rieke
1
Galéria
Utopený muž v rieke
7
Galéria
Foto: Eva Viestová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM