Eva Viestová Volejbal

Volejbalisti doma remizovali

Do Revúcej na ďalšie kolo 1. Ligy mužov pricestovalo družstvo zo Sobraniec. V jeho zostave sú skúsení a aj mladí hráči, ktorí sú skvele zohratí. Nahrávačom je dlhoročný hráč extraligy z Humenného, M. Matta, ktorý vynikajúco organizoval útočnú fázu

Prvý zápas mal dosť divoký priebeh. Hneď začiatok nezačal pre naše družstvo dobre. Silná premotivovanosť našich mladých hráčov nás stála prvý set, keď sme urobili strašne veľa chýb. Veľa našich útokov skončilo buď v sieti, alebo ďaleko v autoch. Druhý set bol zase naopak v plne našej réžii, kde sme súpera úplne zatlačili do obrany. Tretí set sme zase nezvládli už na začiatku. Súper zmenil podanie a nám odišla prihrávka a náš nahrávač musel riešiť útok z veľkej diaľky. Vo štvrtom sa obidve družstvá ťahali o každú loptu, ale nezvládli sme koncovku a prehrali sme ho. Druhý zápas sme znova začali dosť zle a svojimi chybami sme prehrali prvý set. Potom sme zmenili spôsob útoku a začali sme používať súperove bloky v náš prospech. Obidve družstvá sa predháňali v bojovnosti a predvádzali vynikajúci volejbal, ktorý dvíhal divákov na nohy.
Potleskom a povzbudzovaním nás a našich súperov odmeňovali za výkony. Druhý zápas sme dotiahli do nášho úspešného konca a vrátili sme súperovi prehru.
Chcem poďakovať našim divákom za to, ako s nami prežívajú zápasy a burcujú nás k takým výkonom.

Magnezit Revúca : VK Slávia Sobrance 1:3 a 3:1

**Zostava: **Dušan Belica, Peter Števko, Matej Karabínoš, Milan Herich, Matej Herich, Andrej Petráš lib. Igor Hrbáľ Str.: Ľubomír Smoliar, Jozef Schelling tr.: Ivan Kozlík , as.tr. : Maroš Kumi

Zdroj info, foto a video : M. Kumi, š.r. AVK

1. Liga Starší žiaci
TJ Stavbár Prievidza : AVK Magnezit Revúca 0:3 a 1:3
Starší žiaci pricestovali do Prievidze, ktorá sa na sa na nás pripravovala. Lenže my sme nedovolili domácim vôbec zapojiť sa do zápasu a bez väčších problémov sme vyhrali obidva zápasy. Momentálne sme na druhom mieste a vyzerá to znova na postup na Majstrovstvá Slovenska.

Volejbalisti doma remizovali
1
Galéria
volejbalRA-Sobrance
25
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM