Eva Viestová Iné športy

Volejbalisti začali hernú prípravu

Po letnej kondičnej príprave A-teamu sme začali s prípravnými zápasmi. Keďže aj tento ročník 1. ligy sme zaradený do oblasti Východ, kde budeme hrať s farmami extraligových družstiev, musíme odohrať veľa zápasov.

Hneď prvý v domácom prostredí bol veľmi zaujímavý a kvalitný.Vo štvrtok bol našim súperom dvojnásobný majster Maďarska, dvojnásobný víťaz Maďarského pohára a účastník Euroligy, družstvo VRCK Kazincbarcika. Hostia začínajú extraligu už budúcu sobotu a naše družstvo sa stretlo v tejto zostave len prvý krát. Asi 70 divákov napriek tomu videlo dobrý volejbal a aj keď sme prehrali 2:3, boli spokojní. Budúci štvrtok nás tento súper čaká v jeho domácom prostredí.
V sobotu sme sa zúčastnili halového turnaja v Lučenci, kde sa zišli družstvá z Hriňovej, Zvolena, Detvy a domáceho Lučenca. Naše mladé družstvo bez zaváhania vyhralo celý turnaj a domov si donieslo trofej.
A čo nás čaká ešte pred začiatkom ligy? Turnaje v Hriňovej a Detve, prípravné zápasy s extraligovými družstvami Kazincbarciky a Zvolena. Dúfam, že to bude dobrá príprava pred zápasmi 1. ligy.

Zdroj info :Maroš Kumi , š.r. AVK

Volejbalisti začali hernú prípravu
1
Galéria
Volejbal RA Kazincbarcika
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM