Marek Šebeňa Futbal

Výborný výkon Revúcej

V 14. kole IV. ligy Juh sa v nedeľu stretla domáca Revúca so súperom z Hliníka nad Hronom. A na ihrisku nebolo vôbec vidieť rozdiel v tabuľke. Keď tempo hry určovali domáci hráči, ktrí sú tretí od konca a nie hostia ktorí okupujú tretiu priečku od vr

Domáci si vytvorili viacero šancí, no nedokázali ani jednu využiť, čo zákonite potrestali hostia, keď ušli po ľavej strane, kde boli faulovaní. A po zahraní štandardnej situácie domáci neubránili šikovného Krčmárika, ktorý otvoril účet zápasu do bránky bezmocného domáceho gólmana Stanka a bolo 0:1 pre hostí. Hostia sa dostali v prvom polčase ešte raz pred domácu bránku a v 45. min. rýchlym protiútokom uzavrel prvopolčasový výsledok na 0:2 Šimko. Po zmene strán sa obraz hry veľmi nezmenil, domáci útočili a hostia vyrážali len do rýchlych protiútokov. V 64. min. jeden z najlepších hráčov na ihrisku Zoltán Gömöri vyhral na ľavej strane osobný súboj, po ktorom odcentroval na nabiehajúceho Bystrána a ten hlavou rozvlnil sieť hostí. Velikánsku šancu na vyrovnanie nevyužil Bajús a tak zápas skončil víťazstvom hráčov Hliníka v pomere 1:2. Rozhodca trochu aj ukrivdil domácim, keď vylúčil domáceho brankára po údajnom faule, ktorý však nebol, čo dokazuje aj video. Jeho dres si potom obliekol Majerčík a ten dvakrát podržal svojich a neinkasoval už žiadny gól.

Zostava MFK Revúca: Stanko Lukáš, Majerčík Matej, Švihla Tomáš, Štepita Oliver, Pašiak Marián, Gömöri Zoltán, Bystran Dominik, Švec Erik, Lunter Richard, Máté Karol, Čellár Lukáš striedali: Helik Martin 34 min., Bajús Milan 59. min.

Zostava PS Hliník nad Hronom: Gašpir Vladimír, Sopko Róbert, Dekiš Marian, Kukučka Milan, Číž Ondrej, Šimko Matej, Páleník Miroslav, Minyu Ivan, Kochol Igor, Krčmárik Štefan, Demko Marek striedal: Bahno Lukáš v 64. min.

MFK Revúca – PS Hliník nad Hronom 1:2 (0:2)

góly: 27 min. Krčmárik Štefan 45. min, Šimko Matej 64. min. Bystran Dominik

Výborný výkon Revúcej
1
Galéria
futbal RA : HnH
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM