Eva Viestová Iné športy

Vynikajúci volejbal v Revúcej

Napriek slnečnému počasiu si našlo cestu na zápasy 1. Ligy dosť revúckych divákov a nemuseli ľutovať. Zápasy prvého a druhého v tabuľke sľubovali dobrý volejbal a to sa naplnilo do bodky.

Hlavne prvý zápas bol prehliadkou tvrdých útokov, blokov a dlhých výmen. Za všetko vravia prvé tri sety, ktoré skončili 33:31, 24:26 a 29:27 a samotné trvali hodinu a štvrť. Diváci povzbudzovali a odmeňovali hráčov oboch družstiev častým potleskom. Štvrtý set začali lepšie hostia a využili, že slnko začalo svietiť presne na tú polovičku ihriska, kde hralo naše družstvo. Revúcky volejbalisti stratili veľa ľahkých lôpt a pokazili za sebou idúcich niekoľko podaní. To využil skúsený Vranov a v tajbrejku už po zisku náskoku zápas nepustili. Celkovo toto stretnutie trvalo čistých 126 minút. Druhý zápas sme pritvrdili servis a mladý hráči Revúcej útočili bez bojazlivosti. Hostí sme predčili bojovnosťou a túžbou potešiť divákov víťazstvom. Po stretnutí hráči oboch družstiev zatlieskali divákom za povzbudzovanie a slušné prejavy voči hosťom. Ukázali sme, že v Revúcej sa hrá dobrý volejbal, na ktorý sa oplatí chodiť pozerať. Ďakujem všetkým divákom, ktorí chodia a vytvárajú skvelú atmosféru počas našich zápasov.

1. Liga muži AVK Magnezit Revúca : MŠK Vranov nad Topľou 2:3 a 3:0 Zost. : D. Belica ©, B. Konček, M. Karabínoš, Milan Herich ml.m Matej Herich, Andrej Petráš lib. Ľ. Smoliar tr.: I. Kozlík , as. tr.: Karol Húšťa Zdroj:Maroš Kumi , š.r. AVK Magnezit Revúca http://www.facebook.com/#…

Vynikajúci volejbal v Revúcej
1
Galéria
Volejbal RA:VnT
50
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM