Ľubomír Hudačko Šport

Vyrazili na Bratislavský pohár a stálo to za to: Medailobranie Karate klubu Revúca!

Naprázdno rozhodne neodišli. Športovci z Karate klubu Revúca sa na Bratislavskom pohári prezentovali výkonmi, za ktoré si vyslúžili niekoľkonásobné medailobranie. Veď sledujte, koľko kovov si z tohto pohára odniesli.

Ilustračný obrázok k článku Vyrazili na Bratislavský pohár a stálo to za to: Medailobranie Karate klubu Revúca!
Zdroj: Dnes24.sk

Druhého kola Bratislavského pohára mládeže sa zúčastnilo aj družstvo pretekárov Karate Klubu Revúca. A rozhodne neodišli naprázdno, domov putovalo niekoľkonásobné medailobranie.

Medzi mladšími žiakmi vo veku 8–9 rokov sa predstavili Štefan Koreň a Štefan Teyler, napriek snahe obaja do konečných súbojov o medailové pozície nezasiahli. Medzi staršími žiakmi 10–11 rokov sa v súborných cvičeniach kata predstavili Matej Herich a Pavol Halaj. Obaja si počínali pomerne dobre, Matej prehral duel o bronz a obsadil celkové 4. miesto.

„Až do samotného finále sa prebojoval Pavol Halaj, kde podľahol na vlajky v pomere 1:2 a obsadil 2. miesto. V športovom zápase štartoval M. Herich vo váhe do 35 kg a škoda, že mu nevyšiel lepšie súboj o bronz a tak si pripísal už druhé zemiakové umiestnenie na tejto súťaži,“ uviedol tréner a predseda klubu zároveň Arpád Bunjatov.

Ako tréner dodal, Pavol Halaj zápasil pre zmenu vo váhe do 30 kg a dotiahol to až na bronzovú medailu. Chlapci v zložení P. Halaj, M. Herich a Š. Koreň štartovali aj v súťaži družstiev, a to v kata i v kumite, kde v oboch disciplínach nezostali naprázdno a vybojovali si zhodne bronzové priečky.

foto: Karate klub Revúca

Zbierali vzácne kovy: Ďalšie úspechy Karate klubu Revúca!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM