Rôzne

Vyše stovka malých atlétov bojovala o cennú trofej: Ktorá škola bola naj? FOTO

Revúca zažila v rámci dní mesta poriadnu športovú udalosť. Vyše sto našich školákov zabojovalo o putovný pohár primátorky mesta. Ktorá škola získala cennú trofej?

Ilustračný obrázok k článku Vyše stovka malých atlétov bojovala o cennú trofej: Ktorá škola bola naj? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Už pätnásty ročník Atletickej olympiády revúckych základných škôl Kalokagatia, ktorú každoročne organizuje základná škola I.B.Zocha spolu s Mestom Revúca a Centrom voľného času sa v piatok konal opäť ako sprievodná akcia Dní mesta Revúca.

Viac ako sto súťažiacich zo štyroch revúckych škôl bojovalo v individuálnych aj štafetových behoch, skoku do diaľky a hode kriketovou loptičkou. Súťažné boje prebiehali počas celého dopoludnia. Bodovanie jednotlivých súťaží domáca škola zapisovala na výsledkové tabule a do počítača a tak bolo prakticky hneď po ukončení poslednej disciplíny jasné, že víťazom jubilejného XV. ročníka sa stali športovci zo základnej školy J. A. Komenského.

Po odovzdaní diplomov a medailí, ktoré rozdali predseda Komisie športu mesta Revúca Michal Žgravčák a dvaja slovenskí reprezentanti , Revúčania – biatlonistka Martina Chrapánová a futbalista Norbert Gyömbér, bol Putovný pohár primátorky mesta odovzdaný družstvu víťaznej ZŠ Komenského, ktorá predbehla druhú ZŠ Hviezdoslavova a tretiu ZŠ I. B. Zocha. Záver akcie patril spoločnému olympijskému behu všetkých, ktorí sa akcie zúčastnili.

Foto: ZŠ I.B.Zocha

Veľká dávka atletiky v Revúcej: Malí športovci zabojovali o cennú trofej
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM