Eva Viestová Rôzne

Využite poslednú šancu študovať ešte v tomto školskom roku

Informácia pre tých, ktorí po ukončení štúdia v učebnom odbore a získaní výučného listu uvažujú o maturite!!! Súkromná stredná odborná škola v Revúcej ponúka voľné miesta v študijnom odbore spoločné stravovanie.

[color=#3333ff]­Jedná sa o nadstavbové štúdium pre absolventov učebných odborov cukrár, kuchár, čašník, hostinský… – možnosť študovať denne aj podľa individuálneho plánu.[/color]

Vieme ponúknuť aj vzdelávaciu cestu pre absolventov iných odborov.

Štúdium ponúkame aj tým, ktorí majú záujem získať výučný list v niektorom z odborov hostinský, cukrár, kaderník, pričom už majú ukončenú inú strednú školu.

[blockquote]A ak chcete pokračovať vo vysokoškolskom štúdiu – pozrite si ponuku Dubnického technologického inštitútu v Dubnici nad Váhom www.dti.sk, ktorej detašované pracovisko je aj v Revúcej. Posledný termín pre podanie prihlášok na bakalárske a magisterské štúdium sa nezávratne blíži.[/blockquote]

[color=#3333ff]­Neváhajte a začnite študovať už v školskom roku 2012/2013. [/color]

Ak máte záujem o niektorú z ponúkaných foriem štúdia, kontaktujte RNDr. Evu Vidovú, zást. RŠ (0908 770 759, vidova @centrum.sk) alebo sa dostavte do školy osobne – nájdete nás v centre mesta na Železničnej 2.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM