Peter Klimant Rôzne

Známa tvár za volantom: Nad Dobšinou sa v rýchlom aute predviedol herec zo seriálu Komisár Rex

Na pretekoch do vrchu na Dobšinskom Kopci sa medzi jazdcami zjavila i známa tvár zo seriálu Komisár Rex. Herec sa so svojím jazdeckým výkonom medzi konkurenciou rozhodne nestratil.

Ilustračný obrázok k článku Známa tvár za volantom: Nad Dobšinou sa v rýchlom aute predviedol herec zo seriálu Komisár Rex
Zdroj: Dnes24.sk

Taliansky herec Ettore Bassi, v našich končinách známy zo seriálu Komisár Rex, sa na Slovensku ukázal ako zdatný automobilový pretekár. Zajazdil si na pretekoch do vrchu na Dobšinskom kopci v rámci seriálu majstrovstiev Európy.

„Veľmi som sa tešil na Slovensko, lebo nikdy som tu nebol. Máte krásnu krajinu, pekné dievčatá i ženy, oplatilo sa mi sem prísť,“ prezradil známi Talian pre portál čas.sk. Talian sa medzi konkurenciou rozhodne nestratil. Podarilo sa mu umiestniť v prvej desiatke, pričom dosiahol maximálnu rýchlosť 209 km/h.

Ettore Bassi nebol jediný Talian, ktorému sa darilo. Celú Dobšinú takpovediac ovládli práve pretekári z tejto krajiny, ktorí sa umiestnili na najvyšších priečkach.

Prvé miesto si vybojoval Faggioli, za ktorým sa umiestnil jeho krajan Fausto Bormolini. Ten sa môže pochváliť i ďalším prvenstvom – stal sa najrýchlejším pilotom na monopostoch. Tu však ťaženie Talianska nekončí. Štvrté miesto patrilo pilotovi Federicovi Liberovi. Taliansku postupku prekazil Čech Miloš Beneš, ktorý obsadil pekné tretie miesto. Tomu sa nezdarila druhá jazda, ktorá ho pripravila o striebro.

Dobšinský kopec patrí k veľmi obľúbeným automobilovým podujatiam. Svedčí o tom účasť stoviek fanúšikov rýchlych áut. Počas troch dní si mohli vychutnať pohľad na napínavé preteky a okrem toho nechýbala ani skvelá hudobná zábava. Vystúpila Tublatanka, Majk Spirit či H16.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM