Katarína Oravská Kultúra

Známy tenorista na lúke za dedinou: Zažijeme ďalší nevšedný koncert pod holým nebom

Samospráva Muránskej Dlhej Lúky pokračuje v koncertoch pod holým nebom aj v tomto roku. Nevšedný zážitok si ľudia želajú. Predstavil sa tu už Martin Babjak. Teraz sa chystá ďalší známy tenorista.

Ilustračný obrázok k článku Známy tenorista na lúke za dedinou: Zažijeme ďalší nevšedný koncert pod holým nebom
Zdroj: TASR

Samospráva Muránskej Dlhej Lúky v okrese Revúca pokračuje v koncertoch pod holým nebom aj v tomto roku. Ako povedal starosta obce Marek Nosko, Martina Babjaka vystrieda tenorista Otokar Klein. Na lúke za dedinou sa operný spevák predstaví 10. augusta.

Sólista Komornej opery a Opery Slovenského národného divadla v Bratislave Otokar Klein vystúpi spolu s Marianou Gelenekyovou a klaviristom Mariánom Varínskym. „Nevedeli sme, či ešte budeme pokračovať v koncertoch pod holým nebom, ale predsa len je to nevšedný zážitok, ľudia si to želajú, tak budeme pokračovať. Doteraz nám vždy prialo aj počasie, takže predpokladám, že i tento rok nám zasvieti aj mesiac, ktorý navodí tú správnu atmosféru. Koncert je prístupný komukoľvek a našou snahou je spájanie obyvateľov tohto regiónu, ale aj širšieho okolia. Návštevníkov koncertu by som však rád upozornil, že sa bude spievať v prírode, preto oblečenie a najmä obuv by mali byť prispôsobené pobytu na čerstvom vzduchu,“ povedal Nosko.

Koncert pod holým nebom sa začne o 19.00 h, vstupné je dobrovoľné.

Foto: koncert Martina Babjaka pod holým nebom v Muránskej Dlhej Lúke

Martin Babjak v Muránskej Dlhej Lúke
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM