Eva Viestová Hokej

Počas zápasu sa zranil brankár, hokej museli mimoriadne ukončiť

Gemerská hokejová liga pokračovala druhým štvrťfinálovým stretnutím. V piatok večer sa hokejisti MHK Magnezit Revúca stretli v odvetnom stretnutí o postup do semifinále s družstvom Young guns, ktorého pred týždňom zdolali 5:4.

Ilustračný obrázok k článku Počas zápasu sa zranil brankár, hokej museli mimoriadne ukončiť
Foto: Eva Viestová

Keďže sa hrá na dve víťazné stretnutia, potrebovali sme výhru zopakovať a nepripustiť dramatizáciu súboja. Aj tento zápas sme mali réžiu na našich hokejkách, súper sa síce snažil zopakovať minulotýždňovú vcelku úspešnú taktiku, avšak teraz sme ho nepúšťali cez stredné pásmo a tak aj pri našich niekoľkých nevyužitých príležitostiach, sme v prvej tretine dvakrát prekonali súperovho brankára.

V druhej tretine sme pokračovali v našej hre, pridali ďalšie dva góly a v polovici zápasu bolo 4:0. Následne sa však zranil súperov brankár a keďže náhradníka nemali, zápas bol ukončený.

O definitívnom výsledku rozhodne komisia v pondelok, či ostane výsledok dosiahnutý na ľade alebo bude zápas kontumovaný.

Takže budeme čakať na súpera v semifinále, ktorý vzíde z dvojice Kalinovo – Klenovec, kde je stav na zápasy 1:1 a rozhodne sa počas nasledujúceho týždňa v rozhodujúcom treťom stretnutí.

Young guns R. Sobota – MHK Magnezit Revúca 0 : 4 (0:2,0:2 – nedohrané) góly: Kožuch J. 2, Hutka N., Kožuch Ľ.

MHK : Útrata – Kováč, Kozák, Vojčík, Brodňanský- Hutka N.,Žgravčák, Kožuch J.,
Hutka P., Kožuch Ľ., Varhoľák

info a foto: V.Andraščík

Young guns R. Sobota - MHK Magnezit Revúca
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM