Eva Viestová Iné športy

1.roč. detského tenisového turnaja

Dňa 24.6.2011 sa konal na tenisovom kurte v Maši v Revúcej 1.ročník detského tenisového turnaja ADVIS CUP. Na turnaji, ktorého organizátorom a sponzorom bola spol. ADVIS, s.r.o., sa zúčastnilo 13 mladých tenistov, ktorí súťažili v dvoch vekových ka

V prvej kategórii boli očakávaní traja najmladší tenisti, z nich sa turnaja zúčastnil len jeden súťažiaci Martinko Poprocký, ďalší dvaja sa žiaľ turnaja zúčastniť nemohli. V kategórii dievčat od 6 do 10 rokov si zmeralo svoje sily šesť dievčat: Simona Piljanová, Sandra Repáková, Ema Kapustová, Lea Sviežená, Petra Tomášová a Natália Poprocká. V kategórii chlapcov od 6 do 10 rokov súťažil Martin Dráb, Adam Piljan, Patrik Gajan, Dávid Várady, Peter Peťovský a Martin Grendel.

A tu sú výsledky : **1.kategória 1.miesto Martin Poprocký 2.kategória dievčatá chlapci
1.miesto Natália Poprocká Martin Dráb
2.miesto Ema Kapustová Adam Piljan
3.miesto Sandra Repáková Patrik Gajan celkový víťaz 1.ročníka detského tenisového turnaja: MARTIN DRÁB ** Atmosféra bola veľmi príjemná, na kurte bolo možné pozorovať aj pestrú paletu emócií a výrazov tváre. Našim najmladším tenistom nechýbala chuť hrať a zvíťaziť, všetci prišli s cieľom podať čo najlepší výkon. Každý z nich dostal príležitosť zahrať si a ukázať ,aký talent sa v ňom skrýva. Tešíme sa na nich na budúci rok na 2. ročníku detského tenisového turnaja a spolu s mladými tenistami, ich trénerom a rodičmi budeme sledovať ,aký pokrok za rok dokážu tieto talenty urobiť. Zároveň by sme sa chceli poďakovať Mgr. Miroslavovi Murkovi – ich trénerovi, Mgr. Rudolfovi Homolovi a Adamovi Antalovi za pomoc pri organizovaní turnaja.

Zdroj : (Mgr. Natália Poprocká )
ADVIS, s.r.o.

turnaj v tenise
23
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM