Marcel Páleš Správy

Aj takéto kuriozitky sa u nás dajú vidieť: Neuveriteľné, čo sa dá odviezť na jedinom vozíku!

Niektorí ľudia medzi nami sú skutočne vynaliezaví a poradia si v každej situácii, a to s akýmkoľvek náradím. Svedčí o tom aj fotografia z Jelšavy, na ktorej si dvaja výmyselníci hravo poradili s prevozom vraku automobilu.

Ilustračný obrázok k článku Aj takéto kuriozitky sa u nás dajú vidieť: Neuveriteľné, čo sa dá odviezť na jedinom vozíku!
Zdroj: Dnes24.sk

Pohľad, aký zrejme zaujme každého, či už pešiakov, ľudí v oknách svojich domov, prípadne šoférov. Nejedna hlava sa otočila za dvojicou mladíkov, ktorí si veselo vykračovali cestou v Jelšave, pričom pred sebou tlačili vozík.

Bežne by na tom nebolo nič podivuhodné, veď s podobnou scénou sa možno stretnúť kedykoľvek aj viackrát za deň. Táto dvojica však dokázala zaujať – prevážala totiž naozaj neobvyklú vec. A tá každému, kto na uvedené duo narazil, doslova udrela do očí. Nečudo, veď išlo o vrak staršieho auta, ktorý sa hrdo trónil na tlačenom malom vozíku. Táto scéna zaujala aj pozorné oko nášho čitateľa, vďaka ktorému si netradičný úkaz môžete vychutnať aj vy :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM