Eva Viestová Hokej

Ako prežili revúcki hokejisti Štedrý deň? Predsa na ľade

Dobrú náladu a pohodu v tíme si chlapci rozdali aj na Štedrý deň, keď sa takmer v plnom počte stretli v čajovom stretnutí medzi sebou na revúckom ľade tzv. zimného štadióna (viď podmienky na foto), keď aspoň počasie v Revúcej "zažičilo".

Ilustračný obrázok k článku Ako prežili revúcki hokejisti Štedrý deň? Predsa na ľade
Foto: Eva Viestová

„Máme ponuky od niekoľkých dlhodobých partnerov (Poprad, Kežmarok, Prešov, Turč.Teplice, Rožňava i z ČR) na odohranie zápasov či turnajov v Revúcej, čo očakáva(lo) aj množstvo priaznivcov hokeja v Revúcej a okolí, len žiaľ vzhľadom na predpoveď počasia nie je zatiaľ možné zodpovedne vopred toto zabezpečiť ani s výhľadom niekoľkých dní“, povedal Vladimír Andraščík.

Poďakovanie

Napriek tomu si dovolíme poďakovať našim priaznivcom, z nich niekoľkí si našli cestu za nami aj do R.Soboty na GHHL, za podporu a veríme, že aspoň čiastočne naplníme ich očakávania z nejakých hokejových zápasov (iba za mrazivého dňa, bez osvetlenia, pretože…) na tzv. revúckom ZŠ, kde zhliadli a zažili v predchádzajúcich rokoch mnohé kvalitné stretnutia žiakov, dorastencov a mužov v temer celoslovenskej úrovni (od Humenného po Púchov..).

Ďakujeme za podporu SMZ Jelšava a.s., i samotným hráčom a prajeme všetkým zanietencom, priaznivcom a podporovateľom športu vôbec v Revúcej príjemné a spokojné ukončenie tohto roku a všetko dobré, veľa zdravia, šťastia, úspechov, spokojnosti v nasledujúcom roku 2013.

MHK Magnezit Revúca

Revúcki hokejisti si zahrali aj na Štedrý deň
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM