Eva Viestová Rôzne

Ako sme prázdninovali...

Skončil sa týždeň jarných prázdnin. Zamestnanci CVČ a externí vedúci ZÚ uskutočnili naplánované akcie. Prinášame ich stručné vyhodnotenie.

Jarné prázdniny v CVČ sa začali už 29.2.2012, kultúrnym programom k MDŽ v DOS Cilka. Bol venovaný všetkým mamám. O deň neskôr v telocvični na ul. SNP sa uskutočnil turnaj mladých talentov U 10 s týmito výsledkami.1.m.ZŠ I.B.Zocha,2.m.ZŠ F.Kazinczyho Tornaľa,3.m. ZŠ J.A. Komenského a na 4.mieste skončili chlapci zo ZŠ Hviezdoslavova 1.
V pondelok 5.3. si zmerali sily v CVČ chlapci, ktorí navštevujú krúžok Kondičné posilňovanie. V 4 disciplínach : tlak na lavici, bicepsový zdvih, drep, kľuky na podstavcoch súťažilo 9 chlapcov, najviac sa darilo Megovi, druhý bol M. Holmok. V Revúčke sa uskutočnili 2 podujatia : starostlivosť o hospodárske zvieratá a súťaž silových cvikov Fitness. Víťazom sa stal Michal Mišurák pred Erikom Lengom a Pavlom Gordianom.
V telocvični ZŠ I.B.Zocha sa stretli tenisti na turnaji vo štvorhre, ktorý sa odohral v dvoch skupinách. Vo finále sa stretli najvyššie nasadené dvojice, v ktorom sa viac darilo mladšiemu páru. Poradie:1.M.Tru­han/D.Szepesi, 2.A.Antal/P.Mesár, 3.T.Kučerík/D­.Koreň. 6.3.2012 sa uskutočnil výlet na Prednú Horu spojený s kúpaním vo vitálnom svete. Zaujímavý výlet do prekrásnej prírody na Prednej Hore sa zopakoval aj v štvrtok s 2.skupinou detí.
V tento deň sa v priestoroch CVČ ozýval buchot kladív. Deti súťažili „ O najkrajšiu vtáčiu búdku ” do ktorej sa zapojili malí aj veľkí. Posilnení sladkým občerstvením pribíjali drevené doštičky a nakoniec si svoju búdku vyzdobili. Všetci súťažiaci boli odmenení za originalitu svojich výrobkov. 7.3. v stredu už pred začiatkom turnaja v stolnom tenise vládla v CVČ súťažná atmosféra. Hralo sa systémom každý s každým. Víťazstvo si odniesol M. Truhan, pred D. Szepesim a E .Barboriakom.
Posledný prázdninový deň patril súťažiacim v Pexeso show.
Uskutočnilo sa v CVČ a zúčastnilo sa ho 9 dievčat. ** Výsledky : 1. V.Zatrochová, 2. V.Režňáková, 3. K.Režňáková.** V Dome športu v priestoroch športového klubu MILE SPORT sa uskutočnila súťaž pod názvom Buď Fit v 4 disciplínach :

  • tlak na rovnej lavičke s 50 % váhou telesnej hmotnosti
  • zhyby na hrazde
  • kliky
  • kliky na bradlách

Z 11 účastníkov boli najlepší : 1. P.Zula, 2. D.Hutka, P.Šálek ** **Víťazom v jednotlivých súťažiach blahoželáme a zároveň ďakujem aj všetkým 165 chlapcom a dievčatám, ktorí využili našu ponuku počas prázdnin. Poďakovanie patrí aj všetkým vedúcim záujmových útvarov, ktorí jednotlivé podujatia pripravili.

Zdroj info a foto : M. Murko, CVČ Revúca

CVC jarne prazdniny
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM