Ľubomíra Karmanová Krimi

Auto s posádkou napichnuté na zvodidlá: Hrozivo vyzerajúca nehoda na moste, čo sa vlastne udialo?

Auto plné ľudí sa podľa policajnej správy, po šmyku takmer ocitlo v rieke, pádu zabránili zvodidlá. Tie však hrozivo prepichli kabínu vozidla. Muži zákona vysvetľujú, čo sa udialo...

Ilustračný obrázok k článku Auto s posádkou napichnuté na zvodidlá: Hrozivo vyzerajúca nehoda na moste, čo sa vlastne udialo?
Zdroj: TASR

Auto, v ktorom sedeli štyria ľudia skončilo podľa spravodajského portálu noviny.sk, napichnuté na zvodidlá. Dopravná nehoda sa stala za obcou Jesenské, v okrese Rimavská Sobota. Podľa polície sa vodič dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla.

„41 ročný vodič osobného motorového vozidla, bytom Nová Bašta, sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla. Po prejdení zákruty dostal s vozidlom šmyk, narazil do betónového mostíka a následne do zvodidiel,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uvádza spomenutý portál, v aute sa viezli štyria ľudia. Napriek hrozivo vyzerajúcej nehode, pri ktorej zvodidlá krížom prepichli kabínu vozidla, sa nikto z nich nezranil. „Pri dychovej skúške alkohol u vodiča zistený nebol, pri dopravnej sa nikto nezranil. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania,“ dodala na záver Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM