Eva Viestová Samospráva

Mini miss na Komenského škole: Kráľovnou krásy sa stala prváčka Nina

V škole sa na Deň detí nevyučuje. Učitelia sa venujú svojim žiakom, hrajú sa s nimi, súťažia, rozprávajú sa, majú k sebe blízko. Náš Školský parlament sa dlho zamýšľal nad tým, ako tento deň žiakom spestriť, aby bol trochu iný ako po minulé roky. Členovia parlamentu vymysleli zážitkové aktivity.

Ilustračný obrázok k článku Mini miss na Komenského škole: Kráľovnou krásy sa stala prváčka Nina
Foto: Eva Viestová

Pre žiakov 2. stupňa nachystali kinosálu, v ktorej si mohli pozrieť filmy podľa vlastného výberu. Žiaci, ktorí radi spievajú sa zabávali na karaoke a schuti si zaspievali. Skrášliť sa mohli v kozmetickom salóne, kde si dievčatá mohli vyskúšať prvý mejkap a tiež sa mohli zmeniť na zvieratko či iného tvora v kútiku, kde sa maľovalo na tvár.

Celé kolektívy tried vytvorili spoločný plagát s témou MDD. Plagáty boli krásne, originálne, deti si dali na nich záležať a tešili sa zo spoločného diela. Slovnú zásobu a vedomosti z rôznych predmetov si mohli žiaci vyskúšať v súťaži Páli vám to či Duel, v ktorých boli takisto úspešní.

Najväčší úspech mala však súťaž, ktorá sa v našej škole konala prvýkrát a to MINIMISS 1. stupňa .

Na túto súťaž sa naše malé dievčatká pripravovali veľmi svedomito. Okrem toho, že boli krásne, pekne oblečené, učesané, ukázali aj to, aké sú šikovné. Vedeli spievať, tancovať recitovať, hrať divadlo. Proste boli úžasné a pozerať sa na nich bol skutočný zážitok.

Ani porota zložená z učiteľov a žiakov 9. ročníka sa nedala zahanbiť a ukázala súťažiacim aj všetkým divákom, že sa dokážu zhostiť svojej úlohy, predviesť sa i zabaviť s deťmi. A presne o to nám v tento deň išlo.

**Z desiatich súťažiacich dievčat bolo desať missiek. A tak okrem

  1. MINIMISS, ktorou sa stala žiačka 1. A triedy Nina Natália Vavreková, sme mali1. vicemiss: Simonka Balagová a
  2. vicemiss: Simonka Saganová**

Každá z dievčat odišla so šerpou miss: miss vlasy, miss úsmev, miss vtip, miss superstar, miss oči a miss sympatia.

Všetkým deťom sa tento deň páčil. Aj poslanci nášho Školského parlament sú radi, že sa im dlho pripravované akcie vydarili a už teraz sa tešia, kedy si to budú môcť zopakovať a tiež prísť s novými nápadmi.

Mini miss ZŠ Komenského
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM