Peter Simon Správy

Do Betliara hľadajú sprievodcov aj dozorcov: Info v článku!

Ak Vás táto ponuka zaujala, tak zbystrite pozornosť. Máte šancu stať sa súčasťou personálu známeho múzea. Viac v článku.

Ilustračný obrázok k článku Do Betliara hľadajú sprievodcov aj dozorcov: Info v článku!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Známe múzeum v Betliari uverejnilo oznam, že na letnú sezónu 2019 hľadajú sprievodcov aj dozorcov. Ak pre Vás nie je história neznámy pojem, tak si prečítajte nasledujúce riadky.

„Ak máš viac ako 18 rokov, ovládaš na komunikačnej úrovni maďarčinu, angličtinu alebo nemčinu a chceš zažiť neopakovateľné leto v kaštieli Betliar, ozvi sa nám. Hľadáme šikovných ľudí s príjemným vystupovaním, ktorí našich návštevníkov s úsmevom na tvári prevedú kaštieľom a predstavia im jedinečný svet aristokracie. Ak sa necítiš na to stať sa sprievodcom v kaštieli, no napriek tomu by si rád pracoval v múzeu, môžeš to skúsiť aj ako dozorca/dozorkyňa, ktorí majú na starosti výstavné priestory kaštieľa,“ píše sa na oficiálnom facebooku múzea.

Žiadosti a životopisy posielajte na adresu judita.krajciova@snm.sk alebo na info@muzeumbetliar.sk alebo poštou na adresu SNM – Múzeum Betliar, Kaštieľna 6, 04921 Betliar. V žiadosti prosím uveďte, na ktorú pracovnú pozíciu sa hlásite (sprievodca / dozorca).

Žiadosti môžete posielať do 15. marca 2019.

Foto. ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM