Jakub Forgács Komunálne voľby

Do volieb ide aj známa tvár: Kandidatúru ohlásila olympijská víťazka Kaliská

Rozhodnutie uchádzať sa o post mestskej a krajskej poslankyne podľa vlastných slov prijala s pokorou.

Ilustračný obrázok k článku Do volieb ide aj známa tvár: Kandidatúru ohlásila olympijská víťazka Kaliská
Zdroj: archív Eleny Kaliskej

Vo štvrtok predpoludním zaslala Elena Kaliská médiám svoje oficiálne vyjadrenie k rozhodnutiu uchádzať sa o podporu na post mestskej poslankyne vo Zvolene a krajskej poslankyne v BBSK pred nastávajúcimi komunálnymi a regionálnymi voľbami. Jej stanovisko vám prinášame v plnom znení:

"Kto ma pozná, vie, že keď sa do niečoho pustím, urobím všetko, aby som dosiahla maximum. Platilo to vo vodnom slalome i pri štúdiu telesnej výchovy a športu na vysokej škole. A platí to aj pri mojej aktuálnej práci vedúcej propagácie a komunikácie s verejnosťou v najväčšom slovenskom športovom klube. Túto svoju vlastnosť by som rada pretavila aj do práce pre Zvolenčanov a všetkých ľudí žijúcich v našom kraji.

Svoje rozhodnutie oznamujem prostredníctvom tohto vyhlásenia. Veľké tlačovky nie sú môj štýl. Nemám rada prílišný rozruch, ako niekdajšia vrcholová športovkyňa viem, aké náročné je sústrediť sa potom na prácu, ktorú mám odviesť. Moje vyhlásenie smeruje k jedinému – aby Zvolenčania a obyvatelia nášho kraja vedeli, že to s prácou pre nich myslím úprimne a vážne.

Rozhodnutie uchádzať sa o post mestskej a krajskej poslankyne som prijala s pokorou. A s pokorou pôjdem aj priamo za Zvolenčanmi – v nasledujúcich týždňoch ma budú môcť stretnúť priamo v uliciach nášho mesta, kam ich prídem požiadať o podporu. Nehodlám pritom svoje meno spojiť so žiadnou politickou stranou. Chcem pracovať so Zvolenčanmi a za Zvolenčanov.

Nepatrím medzi ľudí, ktorí urobia takéto vážne rozhodnutie zo dňa na deň. Zrelo vo mne dlhšiu dobu. Veľmi sa teším, že ma v ňom podporilo množstvo mojich známych a priateľov, ktorým som sa so svojimi úvahami zdôverila. Mimoriadne si vážim, že je medzi nimi aj pani primátorka Lenka Balkovičová. Poznáme sa mnoho rokov, absolvovali sme spolu nejeden rozhovor o našom meste. Teším sa, že odteraz bude tých rozhovorov ešte viac. No najviac sa teším na rozhovory so Zvolenčanmi po jej boku."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM