Peter Simon Rôzne Správy

FOTKY, ktoré navodia nostalgiu: V Gemerskej Hôrke sa uskutočnil RETRO PLES

Okrem domácich záujemcov prišli aj z ďalších miest a dedín, aby si zatancovali na hity minulého storočia.

Ilustračný obrázok k článku FOTKY, ktoré navodia nostalgiu: V Gemerskej Hôrke sa uskutočnil RETRO PLES
20
Galéria
Zdroj: FB - Gemerská Hôrka

V prvý marcový víkend sa v Gemerskej Hôrke už tradične od roku 2017 koná retro zábava. Nebolo to inak ani tohto roku, keď dňa 2. marca 2019 v spomínanej obci zorganizovali ples, s ktorým si spomenuli na doby minulé.

Otvorenie plesu sa posunulo na neskoršie hodiny, keďže sa zabávajúci už nevedeli dočkať a pustili sa do tanca. Hostí privítala Annamária Giczei, vedúca Hôrky s.r.o. a samotný ples otvorila skupina Napsugár z Gemerskej Hôrky.

Hudobná skupina Cappucchino partyzenekar z maďarského Ózdu na tanečný parket priniesla hity z minulého storočia. Zábava poskytla príjemnú atmosféru aj so svojou výzdobou, ktorá pripomenula americké kasína – svetelné efekty, karty a žetóny na stoloch, ruleta, biliardový stôl a fotostena.

Ďalšie fotky nájdete TU.

„Prítomní sa obliekli do retro šiat, čo navýšilo celkový dojem plesu. Okrem domácich zabávajúcich sa tam našli záujemcovia z iných okolitých dedín, ba aj z Maďarska. Týmto plesom sme oficiálne ukončili gemerskohorskú plesovú sezónu 2018/2019 a ďalšiu otvoríme v novembri 2019,“ doplnila Annamária Giczei.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM