Rôzne Správy

FOTO: Malí Revúčania zažili olympiádu. Sily si zmerali v 4 disciplínach

Veľký deň malých Zocháčov. Zažili olympijské zápolenie priamo v areáli školy. Takto to vyzeralo!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Malí Revúčania zažili olympiádu. Sily si zmerali v 4 disciplínach
5
Galéria
Zdroj: ZŠ I. B. Zocha

Každoročne prebieha v máji na ZŠ I.B.Zocha v Revúcej Malá atletická olympiáda žiakov prvého stupňa. Tohto roku sa uskutočnil už 16. ročník, na ktorý sa žiaci veľmi tešili. Zodpovedne sa pripravovali na hodinách telesnej výchovy a aj vo svojom voľnom čase.

O 8:30 sa žiaci 1. stupňa zhromaždili na školskom dvore. Boli oboznámení s disciplínami, v ktorých budú štartovať. Na tvárach detí bolo vidieť radosť a očakávanie zo súťaženia. Plní odhodlania sa pustili do športovania. Rozdelení boli do štyroch kategórií podľa ročníkov – mladší žiaci a žiaci boli z 1.a 2. ročníka a starší žiaci a žiaci zase z 3. a 4. ročníka. Žiaci súťažili v štyroch disciplínach: beh na 50 m, hod kriketovou loptičkou, skok do diaľky a vytrvalostný beh. Do súťaženia boli zapojení všetci žiaci.

Po skončení súťaženia v jednotlivých disciplínach sa znova zhromaždili na školskom dvore, kde tento pekný deň vyhodnotili. Niektorí šťastní, iní trochu smutní s napätím očakávali vyhlásenie výsledkov. Súťažiaci, ktorí obsadili prvé tri miesta, boli odmenení krásnymi diplomami a medailami.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z olympiády žiakov na revúckej škole!

V OBRAZOCH: Malá atletická olympiáda žiakov v Revúcej
5
Galéria
Zdroj: ZŠ I. B. Zocha
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM