Aktualizované Peter Simon Krimi

FOTO: Nehoda v centre mesta, autá skončili v stĺpe!

Priamo v centre mesta sa odohrala hrôzostrašná dopravná nehoda. Autá po zrážke skončili v betónovom stĺpe. Zranených odviezli záchranári!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Nehoda v centre mesta, autá skončili v stĺpe!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

„K nehode došlo 2. februára o 22.50 hod. na križovatke výjazdu od OC k Šafárikovej ulici v Rožňave medzi osobným motorovým vozidlom zn. Mazda, ktoré viedol 20-ročný vodič z okresu Rožňava a osobným motorovým vozidlom zn. Dacia, ktoré viedol 38-ročný Rožňavčan. Vodič Mazdy viedol vozidlo od parkoviska OC smerom k Šafárikovej ulici, pričom pri výjazde z vedľajšej cesty nedal prednosť vozidlu Dacia idúcemu po hlavnej cesta a došlo k zrážke vozidiel,“ informuje Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Autá po kolízii ostali stáť zdemolované v betónovom stĺpe. Na pomoc posádkam ihneď vyrážali hasiči z neďalekej stanice. „Po príchode na miesto udalosti sme poskytovali prvú predlekársku pomoc zraneným účastníkom dopravnej nehody. Následne sa samozrejme zabezpečili vozidlá proti vznieteniu a zabezpečili sa uniknuté kvapaliny z vozidiel. Zranených sme odovzdali do rúk zdravotníkom,“ uviedol na mieste udalosti veliteľ zásahu Mikuláš Luca.

Zranených odviezla RZP do rožňavskej nemocnice. „Faktom je, že ak by v tom čase niekto prechádzal chodníkom pri danom betónovom stĺpe, tak by nehoda končila určite tragicky,“ dodal prítomný svedok dopravnej nehody. Polícia na mieste dopravnej nehody dokumentovala príčiny zrážky a riadila dopravu, ktorá bola v nočnom čase na tomto úseky cesty minimálna.

„Pri nehode vodič Mazdy a jeho spolujazdkyňa (18), ako aj vodič Dacie, utrpeli ľahké zranenia. Požitie alkoholu u vodičov nebolo zistené. Na vozidlách vznikla škoda 5 000 eur,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Pozrite si v našej galérii prvé zábery nočnej dopravnej nehody v Rožňave!

AUTENTICKÉ FOTO Z NEHODY: Zrážka vozidiel priamo v meste!
17
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM