Rôzne Správy

FOTO: Vzácna návšteva v Revúcej. Do nášho mesta zavítal olympijský víťaz Matej Tóth

Osobnosť, akú v Revúcej len tak nestretnete. Matej Tóth milo prekvapil svojou bezprostrednosťou, trpezlivosťou a skromnosťou.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vzácna návšteva v Revúcej. Do nášho mesta zavítal olympijský víťaz Matej Tóth
4
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova

16.október 2017 sa do kroniky základnej školy, „Hviezdoslavky“, určite zapíše veľkými písmenami. Práve v tento deň, po prvýkrát v histórii školy, ale aj v histórii nášho mesta, nás svojou návštevou poctil olympijský víťaz. Na pôde školy mohli privítať Mateja Tótha, olympijského víťaza z Ria de Janeiro 2016 v chôdzi.

Hlavným dôvodom tejto vzácnej návštevy bolo odovzdanie certifikátu Športovej akadémie Mateja Tótha. Spolu s Matejom Tóthom privítali aj jeho trénera, Mateja Spišiaka, a tiež predstaviteľov sietí lekární, ktorá poskytla grant na účasť žiakov školy v projekte Športovej akadémie Mateja Tótha.

Po slávnostnom privítaní sa prítomným prihovoril Matej Tóth. Žiakov veľmi zaujalo jeho rozprávanie o tom, čo všetko mu dal šport, v krátkosti vysvetlil ciele a podstatu projektu. Po slávnostnom odovzdaní certifikátu a grantu na Športovú akadémiu Mateja Tótha nasledoval krátky kultúrny program žiakov školy. Po jeho skončení prišla na rad autogramiáda a fotenie sa so šampiónom. Matej Tóth milo prekvapil všetkých prítomných svojou bezprostrednosťou, trpezlivosťou a skromnosťou.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z návštevy Mateja Tótha na Hviezdoslavke!

V OBRAZOCH: Revúcu navštívil olympijský víťaz Matej Tóth
4
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM