Peter Klimant Rôzne

FOTO z gymnaziálneho bálu v Revúcej: Pozrite si, kto sa stal kráľom a kráľovnou večera

V našom meste sa konala zaujímavá kultúrna udalosť. Revúcke gymnázium zorganizovalo už v poradí desiaty gymnaziálny bál. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z gymnaziálneho bálu v Revúcej: Pozrite si, kto sa stal kráľom a kráľovnou večera
Zdroj: Dnes24.sk

Tohtoročný gymnaziálny bál Gymnázia Martina Kukučína v Revúcej, ktorý sa konal v predvečer svätého Valentína, bol spomienkový.

„V úvodnom príhovore riaditeľa Igora Barana sa spomínalo hlavne na prvý bál a o dôvodoch jeho vzniku nám porozprávala pani Mária Nagypálová. „Aby sa z nás stali priatelia!“- táto myšlienka mala viesť k lepším vzťahom medzi kolegami, študentmi a všetkými navzájom. O to sa snažila spolu aj s jej dvoma priateľkami, pani Ivetou Lacovou a pani Katarínou Francanovou. Stala sa z toho krásna tradícia, ktorá trvá už 10 rokov,“ vysvetľuje škola.

Prvé gymnaziálne bály boli podľa vedenia gymnázia tematicky zamerané v duchu hodnôt ľudského života, ako sú priateľstvo a vzájomná úcta, tajomstvo úspechu, láska, ľudské šťastie, či vernosť. Posledné tri témy plesov boli zamerané na umenie. Etiketa a dobové umenie, William Shakespeare a Charlie Chaplin.

„Úvodným programom jubilejného bálu nás sprevádzali moderátori – Juraj Ďurej a Lucia Boldišová, ktorá bola neskôr zvolená za kráľovnú plesu a jej kráľom sa stal Miroslav Petráš. Aj tento rok boli súčasťou programu tanečníci z klubu Happy Dance. Hudobným pohladením bolo vystúpenie našich študentiek Natálie Škvarlovej a Romanky Poprockej, ktoré spoločne zahrali na klavíroch. Nezabudnuteľné Yesterday nám zaspievala Lucia Hamarová,“ opisuje škola program plesu, na ktorom nechýbala ani zaujímavá barmanská šou o polnoci a tradičná tombola.

Jubilejný 10. gymnaziálny bál Gymnázia Martina Kukučína v Revúcej
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM