Tlačové správy

Gazdinky pozor, je tu čapovaná drogéria! Nový fenomén upratovania v Revúcej šetrí vaše peniaze i prírodu

Všetci používame čistiace prostriedky. A vieme, kam hádžeme prázdne obaly po ich minutí. Ako by sa vám páčilo, keby ste si saponát na riad, tekutý prací prostriedok, alebo okenu... jednoducho načapovali?

Ilustračný obrázok k článku Gazdinky pozor, je tu čapovaná drogéria! Nový fenomén upratovania v Revúcej šetrí vaše peniaze i prírodu
Zdroj: Dnes24.sk

Byť a správať sa ekologicky už nekončí len pri separovaní odpadu. Zrátajme si, koľko nás stojí nová výroba pet fľiaš, koľko ich dovoz, koľko výroba etikiet, obalu, reklamy a v konečnom dôsledku aj vypustený CO2 v atmosfére a samotná recyklácia. Určte pochopíte, že toto všetko neospravedlňuje naše správanie ku prírode.

Ako funguje systém čapovanej drogérie?

Prídete do obchodu s Ecobolle so svojou fľašou a predavač vám naplní fľašu tým, čo chcete a koľko chcete. Predavač fľašu odváži, nalepí etiketu a napíše, čo je vo fľaši. Systém je ten istý, ako keď si kupujete ovocie a zeleninu v obchode. Ako vidíte, je to veľmi jednoduché a môžete kúpiť viac druhov rôznych výrobkov. Nie ste viazaní na celé balenie ale len na toľko, koľko naozaj potrebujete.

Okrem toho, používaním rozlievaných čistiacich prostriedkov prispievate k nižšej tvorbe oxidu uhličitého vo veľkom množstve počas celého roka.

Šetríte nielen prírodu, ale aj svoje PENIAZE!

Pri kúpe čapovanej drogérie ušetríte 15 až 20% ako pri obvyklých prostriedkoch. Ako je to možné? Zákazník neplatí reklamu, neplatí veľké množstvo výroby umelých fliaš, ktorých cena závisí od petroleju. Navyše takéto rozlievané výrobky Ecobolle sú vysoko koncentrované (viac než 100 výrobkov) a vďaka tomu sa používa polovičné množstvo na rozdiel od iných produktov, ktoré nás lákajú v obchode.

Vyberáme pre vás…

GÉLY NA PRANIE, pri ktorých sa cena pohybuje od 1,79 eur/kg Na výber máte z gélov na biele prádlo, na čierne prádlo, na jemné prádlo, ale aj pre ľudí, čo sa nadmerne potia. Všetky gély sú s príjemnou nevtieravou vôňou.

AVIVÁŽE od 1,89 eur/kg s rôznymi príjemnými vôňami, ktoré dlho vydržia na bielizni. Niektoré druhy aviváže priamo vôňou nadväzujú na gély na pranie.

PROSTRIEDKY NA UMÝVANIE RIADU od 1,59 eur /kg, ktoré majú úžasnú schopnosť odmastiť riad aj pri studenej vode.

ČISTIACE PROSTRIEDKY NA PODLAHU od 1,59 eur/kg s rôznymi vôňami. V predajni Ecobolle myslia aj na domácnosti so zvieratkami, takže tam nájdete aj čistiaci prostriedok na podlahy pre domácnosti, ktoré majú psy a mačky, dezinfekčný s veľmi jemnou príjemnou vôňou za cenu od 3,59 eur/kg Nechýba ani špeciálny prostriedok na drevené podlahy a parkety, ktorý nezanecháva škvrny, za cenu od 4,59 eur/kg

UNIVERZÁLNE ČISTIACE PROSTRIEDKY od 3,59 eur/kg, ktoré sa dajú použiť na čistenie vaní, dresov, kuchynskej pracovnej dosky, dlaždíc a na mnohé iné plochy v domácnosti. V ponuke je momentálne v dvoch rôznych vôňach Marsiglia a Muscho Bianco.

Ďalšie výrobky, ktoré v predajni v Revúcej nájdete:
OSVIEŽOVAČ VZDUCHU od 4,69 eur/kg
PROSTRIEDOK NA ANTIKOR od 5,99 eur/kg
PROSTRIEDOK NA VODNÝ KAMEŇ od 5,99 eur/kg
MYDLO NA RUKY 1,99 eur/kg.

V predajni nájdete produkty, ktoré sú ECO a viac ako 90% BIO, chránia životné prostredie a vďaka možnosti, že si prinesiete svoj vlastný obal, šetria aj vašu peňaženku.

Adresa predajne

Sládkovičova 58, Revúca – (v budove Jednoty). Otvára sa 13.10.2015

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM