Eva Viestová Hokej

Gólová kanonáda revúckych hokejistov. V každej tretine uštedrili súperovi 5 gólov

V prvú januárovu sobotu pokračovala Gemerská hokejová liga 11. kolom. Súperom hráčov MHK Magnezit Revúca bolo družstvo HK Kokava nad Rimavicou a Revúčania pokračovali v dobrej pohode.

Ilustračný obrázok k článku Gólová kanonáda revúckych hokejistov. V každej tretine uštedrili súperovi 5 gólov
Foto: Eva Viestová

Súper z hornej polovice tabuľky, ktorého sme v predchádzajúcom stretnutí zdolali na ľade 11:2, sa snažil zo začiatku o pokrytie najmä svojho obranného pásma a protiútoky v dvojici či až trojici.Snahu im na začiatku nemožno uprieť, no po našom celkom rýchlom góle a vzápätí druhom i znížení súperom po ojedinelom útoku hra mala jednoznačný priebeh a Revúčania hrali v pohode a po prvej tretine bol stav „len“ 5:1 v náš prospech.

Aj v druhej časti to bolo takisto, súperovi začali dochádzať sily a chlapci už hrali takmer exhibične a mnohokrát až prekombinovali „kolotoč“ pred súperovou bránkou bez gólového zakončenia – po 2. tretine 10:2.

V záverečnej tretine to bolo z našej strany voľnejšie, v kľude dohrať(„kolotoč“ pokračoval), takže Marošovi Útratovi bolo v našej bránke často aj chladnejšie (foto). Nuž chlapci si to rozdelili na každú tretinu po 5 gólov a nepríjemnosťou bol len bolestivý zásah tečovaným pukom zblízka do tváre J. Kožucha.

Revúčania si splnili ďalší „povinný“ zisk a všetko sa bude zrejme lámať o dva týždne v súboji s favoritom – Expresstrans R.Sobota.

MHK Magnezit Revúca – HK Kokava n/Rimavicou 15 : 3 (5:1,5:1,5:1)

góly MHK: Žgravčák 4, Tatarko Roman 2,Brodňanský 2, Špak 2, Vojčík, Hutka Noro,
Kožuch Jano, Hutka Pavel, Kováč

MHK Magnezit: Útrata – Kováč,Tatarko V., Brodňanský, Andraščík – Hutka N.,Žgravčák, Kožuch J.,
Špak, Keder, Škorňa, Hutka P., Tatarko R., Vojčík

info a foto : V. Andraščík

Hokej Revúca-Kokava n. Rimavicou
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM