Eva Viestová Rôzne

Hľadáte vhodnú dovolenku?

Neviete si vybrať z množstva dovolenkových ponúk a ešte väčšieho množstva cestovných kancelárií? Máme pre vás jednoduché riešenie. Navštívte cestovnú agentúru priamo v Revúcej!

V ponuke cestovnej agentúry Tring nájdete dovolenky, poznávacie zájazdy, kúpeľné pobyty, či tábory pre deti. Navyše si môžete vybrať zo širokej ponuky Last Minute zájazdov. S nami si dovolenku skutočne užijete! Spolupracujeme takmer so všetkými cestovnými kanceláriami na Slovensku, ponúkame zájazdy do stovky najnavštevova­nejších prímorských letovísk.

Cestovná agentúra Tring sídli na Muránskej ulici č. 3 v Revúcej, vedľa Kráľovho domu. Navštíviť nás môžete v pracovných dňoch od 9:00 do 12:00 a popoludní od 13:00 do 17:00. V prípade neprítomnosti nás kontaktujte telefonicky na tel. č. 0905 977 748 alebo požiadajte o informácie mailom na tringrevuca@gmail.com.

Ponuku zájazdov neustále aktualizujeme a doplňujeme. Aktuálne sezónne katalógy si môžete vyzdvihnúť v sídle našej cestovnej agentúry na Muránskej ulici č. 3 v Revúcej, kde Vám ochotne poradíme s výberom zájazdu aj s výberom dovolenkovej destinácie, poskytneme užitočné informácie a vybavíme všetky potrebné formality. Zárukou Vašej spokojnosti je náš individuálny prístup ku klientovi.

Cestovná agentúra Tring funguje v Revúcej už od roku 1996 a má za sebou množstvo spokojných klientov, ku ktorým môžete patriť aj Vy. Okrem iného CK Tring poskytuje služby informačnej kancelárie, kde nájdete všetko čo Vás zaujíma nielen o meste Revúca, ale aj širšom okolí.

Potrebujete poradiť, vysvetliť alebo pomôcť? Neváhajte nás kontaktovať na tringrevuca@gmail.com Tešíme sa na Vašu návštevu!

http://www.facebook.com/tringtour

CestovkaTring
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM