Marcel Páleš Krimi

Hrozný nález pri stanici: Mŕtvy muž bol strelený do hrudníka a ležala pri ňom zbraň!

Dôchodcu (†65), ktorý bol postrelený do hrudníka, našli dnes mŕtveho pri autobusovej stanici a pri ňom objavili zbraň! Polícia desivý objav mŕtveho tela v týchto chvíľach vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku Hrozný nález pri stanici: Mŕtvy muž bol strelený do hrudníka a ležala pri ňom zbraň!
Zdroj: TASR

Vyšetrovanie zločinu zabitia a prečinu obchodovania so zbraňami začal policajný vyšetrovateľ v prípade dnešného nálezu mŕtveho 65-ročného dôchodcu v Hnúšti. Ako potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, muž bol postrelený do hrudníka a zbraň, ktorú pri ňom našli, nebola v jeho osobnom vlastníctve.

Dôchodcu našli mŕtveho dnes pred jeho garážou pri autobusovej stanici. Po prvotnej obhliadke miesta činu polícia nevylúčila ani to, že si na život mohol siahnuť sám. „V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ stíhanie pre zločin zabitia. Dôchodcovia sú totiž chránené osoby, preto je takýto čin kvalifikovaný ako zločin. Pri nebohom sa našla krátka zbraň, ktorú nemal v legálnej držbe, preto sa vyšetrovanie rozšírilo aj o prečin obchodovania so zbraňami. Stále nie je vylúčené, že si dôchodca mohol siahnuť na život sám, to však potvrdí alebo vyvráti až nariadená súdna pitva,“ povedala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM