Rôzne

Hviezda reality šou Kleopatra z Turca zomrela

Martinu Chovancovú (†34) alias Kleopatru z Turca pozná Slovensko niekoľko rokov najmä ako tvár reality šou. Šokujúcu správu o úmrtí zverejnil jej kamarát.

Ilustračný obrázok k článku Hviezda reality šou Kleopatra z Turca zomrela
Zdroj: Facebook

Ešte včera neskoro večer zverejnil na sociálnej sieti smutnú správu jej známy Edo. "Veľmi smutný som. Martinka bola veselá a dobrosrdečná žena. Mal som ju rád, a keď som videl, čo sa s ňou deje, chcel som pomôcť. Nechcela. Predminulý týždeň sme jej do nemocnice niesli hygienické potreby. Žiaľ, už sa z toho nedostala. Verím, že je na lepšom mieste.“

Za jej náhlym odchodom boli problémy s pečeňou. Pod tie sa zrejme podpísalo dlhodobé užívanie alkoholu, kvôli ktorému boli Martinke aj odobrané deti, ktoré umiestnili do detského domova. Istý čas bola hospitalizovaná aj na psychiatrii. Smutnú správu potvrdila pre cas.sk aj Martinkina najstaršia dcéra. „Volal nám mamin manžel Martin, že mama zomrela,“ povedala Barbora.

Kleopatru z Turca, ako ju pomenovali kvôli jej nezameniteľným očným linkám a svojskej móde, poznalo Slovensko z reality šou Farmár hľadá ženu.

Čítajte aj: Zomrel herec Juraj Slezáček, nezabudnuteľný pán Emil z Paneláku

Martinka z Turca
4
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM