Eva Viestová Rôzne

IV. Rally Lubeník zmenila názov

Organizátorom IV. Rally Lubeník sa v pondelok podarilo získať generálneho partnera pre svoje podujatie, ktorým sa stala spoločnosť HONKA. Súťaž mení svoj názov na HONKA IV. Rally Lubeník.

V pondelok sa stretli členovia organizačného výboru Rally Lubeník so zástupcami firmy HONKA, aby spolu prediskutovali otázku vzájomnej spolupráce. Po krátkej diskusii bolo všetko jasné. Spoločnosť HONKA sa stala generálnym partnerom tretieho podujatia slovenského šampionátu, čím sa mení názov i logo tejto súťaže.

Fínska spoločnosť HONKA je dôveryhodným partnerom pri výstavbe zrubových domov so zastúpením vo viac než päťdesiatich krajinách celého sveta. Kladie najväčší dôraz na kvalitu a presnosť výrobného procesu, kompletnosť dodávky a odbornosť pri samotnej realizácii zrubových domov. Zastúpenie na Slovensku má prostredníctvom firmy FINDOM-SK, s.r.o., ktorá okrem dovozu kvalitných výrobkov zabezpečuje aj odborné poradenstvo a projektovanie v problematike drevených zrubových stavieb, tiež profesionálnu výstavbu a kvalitný servis. Nákup dreveného domu HONKA je pre zákazníkov rozhodujúcim zážitkom, ktorý predstavuje veľkú investíciu a rozhodnutie založené na rozume a pocitoch.

info : Tlačové stredisko HONKA 4. Rally Lubeník

logo a partneri Raly Lubenik
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM