Miroslav Pomajdík Rôzne

Jedinečná stavba z vŕzgajúcej masy na Mlynkách: Na ľudí čaká snežný Bratislavský hrad!

Najbližší víkend bude na Mlynkách patriť zábave. V sobotu sa otvárajú v Lyžiarskom stredisku Mlynky-Dedinky Hradné Slávnosti 2014. Tešiť sa môžete na snežný Bratislavský hrad!

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná stavba z vŕzgajúcej masy na Mlynkách: Na ľudí čaká snežný Bratislavský hrad!
Zdroj: TASR

Stredisko akciu chystá v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) Slovenský raj a Krajskou organizáciou cestovného ruchu Košický kraj.

„Začiatok podujatia je o 10. hodine v areáli lyžiarskeho strediska Mlynky Gugel, jeho základnou myšlienkou je otvorenie snežného hradu, ktorý v tomto roku bude replikou Bratislavského hradu,“ informoval výkonný riaditeľ OOCR Slovenský raj Ján Deneš. K otvoreniu hradu postaveného z vŕzgajúcej masy je pripravený aj bohatý kultúrny program, vystúpi cimbalová hudba folklórna skupina, folklórne skupiny Vlachoväne a Haviar i cigánska muzika.

„Chýbať nebudú ani súťaže a atrakcie pre deti, vyrezávanie ľadovej sochy, spoznávanie prírody a živočíchov s ochranármi a prezentácia sokoliara s dravými vtákmi. Návštevníci sa môžu tešiť aj na Muzikálik o psíkovi a mačičke v podaní Divadla hudby, ukážky historického šermu a na záver aj na ohnivé divadlo a ohňostroj,“ doplnil Deneš.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM