Eva Viestová Iné športy

Kickboxeristi ukončili rok akčne

Dňa 16. decembra sa uskutočnilo VII.kolo Ligy Gemera v Dome športu v Revúcej. Športový klub Kickbox Leon Revúca zhodnotil svoje celoročné úspechy s celkovou bilanciou 75 medailí, z toho 31 zlatých.

**Najúspešnejšími športovcami klubu sa stali Ľuboslav Bodor ml. a Daniel Sokol. **
Ľuboslav Bodor získal celkom 13 medailí, z toho 6 zlatých. Bojoval v 28 zápasoch, z toho 21 krát vyhral. Získal 2 tituly vicemajstra majstra SR. Daniel Sokol, kapitán prípravky, získal 11 medailí, z toho 4 zlaté. Celkom bojoval v 12 zápasoch, z toho 5 krát vyhral. Získal titul majstra SR. Pozvanie prijal aj pán Arpád Bunjatov, predseda komisie športu, ktorý je aj poslancom mesta Revúca. Pán Bunjatov odovzdal ceny výnimočným športovcom a poďakoval im. Hlavnými organizátormi tohto podareného podujatia boli Bc. Ľuboslav Bodor – prezident š.k., Roman Krštieň – viceprezident š.k., Andrej Sokol – predseda rod. združenia. Hlavným rozhodcom bol Michal Bodnár. Ako čestného hosťa sme privítali jedného z najtalentova­nejších kickboxeristov, vicemajstra EU a viacnásobného majstra SR Osadana Zsolta, ktorý je veľkým vzorom aj našich reprezentantov.

Víťazi Ligy Gemera: Tomi Jaroslav –40kg lightcontact Kickbox Leon Revúca Ľuboslav Bodor –55kg semicontact Kickbox Leon Revúca Ondrej Franek ** –40kg lightcontact Kickbox Kibudo Lučenec Juraj Gombaský –56kg lightcontact Kickbox Leon Revúca Juraj Chebeň –90 kg BOX ŠK boxu Lučenec Daniel Sokol ** –30kg lightcontact Kickbox Leon Revúca Róbert Lakatoš –58 kg BOX Kickbox Gladiátor Rimavská Sobota **Kosár Erik **-77kg K1 K1Team Rožňava **Viliam Knotek –74 kg BOX Kickbox Leon Revúca **Ján Magura open K1 Kickbox Leon Revúca

Komentár k jednotlivým zápasom:
Ľ. Bodor vyhral tesne len o jeden bod. Naposledy, keď sa stretol s favorizovaným Lukášom Telekom, Ľubko prehral o jeden bod. Pochválil by som za výnimočnú bojovnosť Dominika Tomiho, ktorý prehral, ale s vysoko favorizovaným pretekárom Ondrejom Franekom, ktorý je bronzový z MS v Belehrade. Svoju premiéru mal v boxe aj Juraj Vaculčiak, ktorý sa postaral o veľké vzrušenie, keď zrazil skúseného boxera Juraja Chebeňa z Box klubu Lučenec na kolená v prvých 10 sekundách svojho zápasu.
Veľmi kvalitne sa predstavil aj náš veľký talent Tomáš Kuruc, ktorý prehral svoj vyhratý zápas len vďaka, ako sa povie, športovej smole. Jeho nasadenie, odvaha a rozhodnosť boli ukážkové. V závere by som predstavil naše najväčšie talenty – Jána Maguru a Viliama Knoteka, ktorí boli veľkým prekvapením, keď si vo svojej premiére dokázali pripísať výhru. V závere by som poďakoval super kapele Metalene, ktorá prispela k výbornej atmosfére a všetkým sponzorom. Ceny najlepším športovcom klubu venovali : Kvety Kvetinárstvo IRIS,vecný dar s venovaním venovala pani primátorka MVDr. Eva Cireňová a Mestské kultúrne stredisko, finančný dar – športový klub Kickbox Leon Revúca a finančné poukážky venoval Budosport Košice.

Zdroj info : Bc. Ľ. Bodor

Pozrite si naše foto a video z tejto super akcie!!!

Kickboxeristi ukončili rok akčne
1
Galéria
Kickbox_UkoncenieSezony
75
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM