Správy

Deti z osady zažili pekné chvíle: Najskôr pesničky, potom poschodová torta!

Manželia Fischerovci - učitelia angličtiny na Základnej škole Hviezdoslavovej prišli po dvoch týždňoch opäť do Komunitného centra v Muránskej Dlhej Lúke na svoje druhé stretnutie s deťmi z miestnej osady Rúbanka. Prišlo 12 detí, prevažne tretiačky zo ZŠ.

Ilustračný obrázok k článku Deti z osady zažili pekné chvíle: Najskôr pesničky, potom poschodová torta!
Foto: Eva Viestová

Dievčatá zakázali prísť na aktivitu svojim spolužiakom, lebo minule sa chlapci nesprávali slušne.

Ale prišli menší chlapci, napr. Lukáško, Filipko..a tí boli zlatí. Deti sa opäť učili nové kresťanské pesničky, pani Fischerová ich doprevádzala na gitare.

Doobeda upiekli terénne sociálne pracovníčky so ženami z KC Ivetkou a Ingrid poschodovú orechovú tortu. Deťom torta veľmi chutila, aj si ju zaslúžili, lebo sa správali pekne a stretnutie prebehlo vo veľmi príjemnej atmosfére. Opäť sa hralo a spievalo, kreslilo a vystrihovalo, na záver bol aj futbal. Manželia darovali deťom banány a omaľovánky.

Tešíme sa na ďalšie stretnutie. Stretnutia by mali byť pravidelné, raz za dva týždne v popoludňajších hodinách. Sme radi, že sa manželia Fischerovci rozhodli tráviť čas práve s deťmi s osady. Veríme, že dlhodobá spolupráca prinesie všetkým veľa pozitívneho.

A dúfame, že torta bola pre manželov malým zadosťučinením za minulé, nie veľmi vydarené stretnutie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM